• 瀏覽: 91,122
  • 回覆: 522
  • 追帖: 6
早兩日買了部菲林數碼化機,在衣櫃有兩盒老婆收埋的相,都是佢廿多歲時影樓寫真和在美加留學的生活相,有很多單人照,有不同地區,我估可能唔只得一個男人幫佢影相。我淨係知上一任男友係華人,老婆畢業後去了第二個州揾到工作,一次突擊探訪,發現佢前任同日本妺搞野而分手。後來識到我。

估唔到識咗老婆十八年,從相底發現多張老婆大學時期,黑鬼單人生活照,兩張黑鬼得條底褲瞓係床,一兩在 party 時老婆坐在黑鬼大脾上,另外幾張屋外雙人照黑鬼從後攬住老婆。一向老婆比我的印象唔多鐘意黑人,呢批相令我對老婆感到很陌生。

熱賣及精選
正常嚟讲应该唔会, 西方有句真谚:
「Once you go black, you never go back」

My name is Pong, James Pong.
引用:
原帖由 twinsimayi 於 2020-3-29 01:26 AM 發表

早兩日買了部菲林數碼化機,在衣櫃有兩盒老婆收埋的相,都是佢廿多歲時影樓寫真和在美加留學的生活相,有很多單人照,有不同地區,我估可能唔只得一個男人幫佢影相。我淨係知上一任男友係華人,老婆畢業後去了第二個州揾到工作,一次突擊探訪,發現佢前任同日本妺搞野而分手。後來識到我。

估唔到識咗老婆十八年,從相底發現多張老婆大學時期,黑鬼單人生活照,兩張黑鬼得條底褲瞓係床,一兩在 party 時老婆坐在黑鬼 ...
哈哈哈
你侵犯咗佢私隠
每個人都有過去的

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 28/3/2020 09:31 發表

哈哈哈
你侵犯咗佢私隠
每個人都有過去的
呢個都係我的衣櫃

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 28/3/2020 09:29 發表

正常嚟讲应该唔会, 西方有句真谚:
「Once you go black, you never go back」
呢句對我住喺外國三十年梗係識

黑鬼又粗又大,食過番唔到轉頭,你老婆肯跟你相信師兄都唔弱

引用:
原帖由 freetongg 於 28/3/2020 09:40 發表

黑鬼又粗又大,食過番唔到轉頭,你老婆肯跟你相信師兄都唔弱
一般,係世界各國平均 size 的 90 percentile

最大鑊係個仔好似奥巴馬咁既顏色你都未講

目標人物
算啦,都過咗去,珍惜眼前

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傲骨 於 28/3/2020 10:01 發表

最大鑊係個仔好似奥巴馬咁既顏色你都未講
冇留心聽書,d相成廿幾年前

引用:
原帖由 twinsimayi 於 2020-3-29 01:26 AM 發表

估唔到識咗老婆十八年,從相底發現多張老婆大學時期,黑鬼單人生活照,兩張黑鬼得條底褲瞓係床,一兩在 party 時老婆坐在黑鬼 ...
你第一次屌佢時係咪又鬆又闊?

如果佢本身做好老婆本份咁都冇計架喎

再見了.........
過咗去🤐

回覆 引用 TOP

見到就妒忌人地大碌
引用:

兩張黑鬼得條底褲瞓係床

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長
再認真搵下可能仲有好多個以前嘅男朋友無着底褲相

再認真搵下可能仲有好多個以前嘅男朋友無着底褲相

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]