• 瀏覽: 1,137
  • 回覆: 5
我已經27歲,10年前同初戀分手之後,就一直無拍過拖。
我地當時都算和平分手,做返好朋友。
我成日都覺得我放低左,因為分手後我都出左國,好似無感會諗住。但係返返黎之後一同佢出去玩(有其他朋友),都會有幻想,如果可以一齊就好。
但對方已經有另一半,我亦都清楚明白我係100%無可能。
而且聽聞佢地好穩定,可能仲會準備結婚。

但係點解...,我都仲放唔低,仲感有感覺....唉....

熱賣及精選
引用:
原帖由 makmak456 於 2020-3-29 12:11 AM 發表

我成日都覺得我放低左,因為分手後我都出左國,好似無感會諗住。但係返返黎之後一同佢出去玩(有其他朋友),都會有幻想,如果可以一齊就好。

但係點解...,我都仲放唔低,仲感有感覺....唉.... ...
咁係因為可能太刻骨銘心
冇一個可以取代到佢
你係男定女呢

hehe

回覆 引用 TOP

可能因為得唔到所以先放唔低....

回覆 引用 TOP

真係好長情,不過你真係唔咁傻,青春好短暫,點解唔比下機會自己同其他人呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 makmak456 於 2020-3-29 12:11 AM 發表

但係點解...,我都仲放唔低,仲感有感覺....唉.... ...
唔好再見同你埋要出去識人了

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]