• 瀏覽: 2,047
  • 回覆: 34
假如一個男既,突然間對你好好,又虛寒問暖,又獻殷勤咁樣,其實係咪都一定知或者感覺得到個男既對你有意思呢?如果當咁既情況下,個男既表白係咪都一樣咁重要?假如我覺得平時同佢相處時,佢對任何人都CLOSE過我,咁係咪姐係代表機會好渺茫?係咪可以連表白都唔洗諗?

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-3-28 03:18 PM 發表

假如一個男既,突然間對你好好,又虛寒問暖,又獻殷勤咁樣,其實係咪都一定知或者感覺得到個男既對你有意思呢?如果當咁既情況下,個男既表白係咪都一樣咁重要?假如我覺得平時同佢相處時,佢對任何人都CLOSE過我,咁係咪姐係代表機會好渺茫?係咪可以連表白都唔洗諗? ...
你都係節省吊吊蒜九掃把啦~~~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-3-28 04:18 PM 發表

你都係節省吊吊蒜九掃把啦~~~
廢話過主

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-3-28 04:21 PM 發表

廢話過主
廢帖關埋~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-3-28 04:27 PM 發表

廢帖關埋~
中左肺炎就多D休息啦,仲成日攞個肺講野

機會自已爭取的,無分男女,主動啲唔好等

哈哈哈
其實一個男仔鍾意一個女仔
係會同佢保持距離
不過又會關心佢wow

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2020-3-28 04:33 PM 發表

哈哈哈
係會同佢保持距離
不過又會關心佢wow
係呀,我正正就係咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 求穩不求快 於 2020-3-28 04:32 PM 發表

機會自已爭取的,無分男女,主動啲唔好等
即係多D約會,多D傾計,之後始終都係要表白?

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2020-3-28 04:33 PM 發表

哈哈哈
係會同佢保持距離
不過又會關心佢wow
咁正常佢係咪都會感覺到呢?

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-3-28 04:29 PM 發表

中左肺炎就多D休息啦,仲成日攞個肺講野
同你開帖問埋啲衫碎細路哥嘅情形一狠樣~~

回覆 引用 TOP

基路難行

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-3-28 03:18 PM 發表

假如一個男既,突然間對你好好,又虛寒問暖,又獻殷勤咁樣,其實係咪都一定知或者感覺得到個男既對你有意思呢?如果當咁既情況下,個男既表白係咪都一樣咁重要?假如我覺得平時同佢相處時,佢對任何人都CLOSE過我,咁係咪姐係代表機會好渺茫?係咪可以連表白都唔洗諗? ...
對其他都 Close過你就真係爭啲,不過機會係靠自己爭取,你試下影示問下佢啲野,你對個個都咁好嘅

回覆 引用 TOP

引用:

佢唔會鍾意大肚腩既肥犀㗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-3-28 04:37 PM 發表

咁正常佢係咪都會感覺到呢?
哈哈哈
無用ga
妳開口佢就怕醜
等佢開口咩佢又無膽
搵個新ga la

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]