• 瀏覽: 1,731
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
但女人大過男人,男人卻會介意你老了,好少男人會搵個年紀大個佢的女人

熱賣及精選
大把!喜愛小姐姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2020-3-28 11:38 AM 發表

但女人大過男人,男人卻會介意你老了,好少男人會搵個年紀大個佢的女人
妳呢啲乜很嘢籮直嚟㗎!?

若男人對波大過個女仔,就不會嫌佢dur…?

但女人對波大過個男人,男人卻會介意佢dur鳥…

妳今日係咪未食藥呀!?

女人大過男人小小冇咩問題

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

回覆 引用 TOP

如果大家都係普通打工仔,
我39歲男,想識個31-32歲既女人都會嫌你老,其實好多女人只係搵大佢1-2年既男人

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-3-28 12:47 PM 發表

我39歲男,想識個31-32歲既女人都會嫌你老,其實好多女人只係搵大佢1-2年既男人
細個時都會咁諗,但年紀漸長,會發現實際年齡同心理年齡及外表年齡都唔一定相同。保持到年青,大8-10年真係完全唔覺老,只會覺得係大哥哥。望落唔差得遠就得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-3-28 11:56 AM 發表

妳呢啲乜很嘢籮直嚟㗎!?

若男人對波大過個女仔,就不會嫌佢dur…?

但女人對波大過個男人,男人卻會介意佢dur鳥…

妳今日係咪未食藥呀!? ...
男人去到死都會揾條女18歲!🤣

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2020-3-28 11:38 AM 發表

九成九男人都揀40歲以下的女人,純爲發洩就揀30歲以下最好20歲以下,信我🙋‍♂️

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-3-28 12:47 PM 發表

其實係,好多女人仲要搵細自己好多既男人,先顯得自己無咁老

回覆 引用 TOP

姐姐型大把人鐘意
守護角色

回覆 引用 TOP

引用:

也有好多人年紀大過個老公,而且相處得好好。

引用:

同年或爭一兩年老無乜嘢丫,如果真係唔愛,樣樣都會係借口

回覆 引用 TOP

大10年以下囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]