• 瀏覽: 11,421
  • 回覆: 171
36歲離婚了,當然想再拍拖但談何容易?身邊朋友很多都結了婚有了家庭,好難識人,自己有個經歷就當然唔介意男朋友都係離婚。自己個樣生得細個,不像真實年齡,化淡妝則更年輕,好多人覺得我樣貌依然吸引,可惜冇圈子識人,只能唉嘆。

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2020-3-28 08:19 AM 發表

36歲離婚了,當然想再拍拖但談何容易?身邊朋友很多都結了婚有了家庭,好難識人,自己有個經歷就當然唔介意男朋友都係離婚。自己個樣生得細個,不像真實年齡,化淡妝則更年輕,好多人覺得我樣貌依然吸引,可惜冇圈子識人,只能唉嘆。 ...
參加多D活動擴大自己生活圈子機會自然多,當然都要講缘份

引用:
原帖由 引水華 於 2020-3-28 09:07 AM 發表

參加多D活動擴大自己生活圈子機會自然多,當然都要講缘份
冇單身活動啦,身邊人結哂婚

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2020-3-28 09:12 AM 發表

冇單身活動啦,身邊人結哂婚
有小朋友?

引用:
原帖由 引水華 於 2020-3-28 09:13 AM 發表

有小朋友?

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2020-3-28 09:15 AM 發表

冇小朋友米仲自由,揾D多男性參加既活動去玩吓自然就識到

引用:
原帖由 引水華 於 2020-3-28 09:18 AM 發表

冇小朋友米仲自由,揾D多男性參加既活動去玩吓自然就識到
即係乜活動?都冇識人點去?你自己也離了嗎?

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2020-3-28 09:19 AM 發表

即係乜活動?都冇識人點去?你自己也離了嗎?
我年纪好大了冇離分,吾一定有熟人倍自己一個去都可以,参加吓社工服務做吓義工又幫人自己又識多D新朋友

引用:
原帖由 引水華 於 2020-3-28 09:30 AM 發表

我年纪好大了冇離分,吾一定有熟人倍自己一個去都可以,参加吓社工服務做吓義工又幫人自己又識多D新朋友
你仲咁後生又單身應該揾到

引用:
原帖由 引水華 於 2020-3-28 09:31 AM 發表

你仲咁後生又單身應該揾到
離了好難,未結過婚嘅男人好抗拒的

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2020-3-28 09:34 AM 發表

離了好難,未結過婚嘅男人好抗拒的
又吾一定,都有好多年纪大單身男人,只系啱吾啱你眼缘同要求

引用:
原帖由 引水華 於 2020-3-28 09:38 AM 發表

又吾一定,都有好多年纪大單身男人,只系啱吾啱你眼缘同要求
最重要不要已婚,有女朋友,playboy 走來揾食

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2020-3-28 10:14 AM 發表

想要大學畢業唔超過43吧
都有D難度,有本事男人好受女性歡迎,呢D男人自然花心好多

引用:
原帖由 引水華 於 2020-3-28 10:17 AM 發表

都有D難度,有本事男人好受女性歡迎,呢D男人自然花心好多
所以覺得唔開心

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2020-3-28 08:19 AM 發表

36歲離婚了,當然想再拍拖但談何容易?身邊朋友很多都結了婚有了家庭,好難識人,自己有個經歷就當然唔介意男朋友都係離婚。自己個樣生得細個,不像真實年齡,化淡妝則更年輕,好多人覺得我樣貌依然吸引,可惜冇圈子識人,只能唉嘆。 ...
唔好太擔心,老天爺爺只係畀你一個機會,認識一個更夾嘅人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]