• 瀏覽: 3,309
  • 回覆: 32
見到呢度有些兄弟仲發緊夢北娶,忍唔住要點醒佢地。而家大陸適婚年紀男比女多成至少四千萬,女人大把選擇,反而有幾千萬男人做光棍。同埋大陸發展好好,生活質素唔差過香港,D女人點肯來香港同你捱。所以兄弟面對現實食自己算啦!信我!

熱賣及精選
引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2020-3-28 01:59 AM 發表

見到呢度有些兄弟仲發緊夢北娶,忍唔住要點醒佢地。而家大陸適婚年紀男比女多成至少四千萬,女人大把選擇,反而有幾千萬男人做光棍。同埋大陸發展好好,生活質素唔差過香港,D女人點肯來香港同你捱。所以兄弟面對現實食自己算啦!信我! ...
咁即係要轉基?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2020-3-28 01:59 AM 發表

見到呢度有些兄弟仲發緊夢北娶,忍唔住要點醒佢地。而家大陸適婚年紀男比女多成至少四千萬,女人大把選擇,反而有幾千萬男人做光棍。同埋大陸發展好好,生活質素唔差過香港,D女人點肯來香港同你捱。所以兄弟面對現實食自己算啦!信我! ...
西叔你呢啲咪叫心地唔好囉…

自己四十歲人無女吼,要日日食自己,就想有人陪你一直慘落去…

又冇食药!

回覆 引用 TOP

夠钟食药

My name is Pong, James Pong.

回覆 引用 TOP

西西,宜家係大陸男人落來香港搵女朋友,中港婚姻不再限於男人,所以你醒沒??

加上,北方的男兒粗獷高大,又擁有高學歷、識打扮,所以港女唔憂嫁。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-3-28 08:12 AM 發表

西西,宜家係大陸男人落來香港搵女朋友,中港婚姻不再限於男人,所以你醒沒??

加上,北方的男兒粗獷高大,又擁有高學歷、識打扮,所以港女唔憂嫁。。。

...
你冇改錯名🤭港女吾憂嫁?你不如話八両金係天皇巨星😚

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2020-3-28 08:29 AM 發表

你冇改錯名🤭港女吾憂嫁?你不如話八両金係天皇巨星😚
所以你係我心目中同八両金一樣地位,係香土天皇巨星,哈哈哈

又寸完鳥。。。。

好多嫁去大陸,你唔知?所以冇人得閒蘇你。。。

買一寸送一寸,套餐,好抵

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-3-28 08:50 AM 發表

所以你係我心目中同八両金一樣地位,係香土天皇巨星,哈哈哈

又寸完鳥。。。。

好多嫁去大陸,你唔知?所以冇人得閒蘇你。。。

買一寸送一寸,套餐,好抵 ...
你又知港女好多嫁去大六😚🤭

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2020-3-28 09:01 AM 發表

你又知港女好多嫁去大六😚🤭
佢地落來娶又有幾難??

生活中的一些數字。。。已經開始聽到,不過她們嫁都冇通知你甘解

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-3-28 09:15 AM 發表

佢地落來娶又有幾難??

生活中的一些數字。。。已經開始聽到,不過她們嫁都冇通知你甘解
佢地嫁有通知你?🥶😚

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2020-3-28 09:27 AM 發表

佢地嫁有通知你?🥶😚
都係架,嫁完再話我知。。。

我係間接知。。。。不過冇人講你知,資訊out

如果全部落來香港搵,港女都有身份證,而且大陸男人競爭甘大,落來香港競爭冇甘大。。。

所以落來有乜奇怪??

回覆 引用 TOP

引用:

而家仲邊有人講娶架。
大六兩件。香港一件架麻。
你真離地。

引用:

自從大陸傳媒暴光香港的樓細到豆腐潤咁細,的大陸妹住慣左千幾尺,點會嫁香港人。貧窮山區你娶左佢要養成頭家....

回覆 引用 TOP

引用:

說出事實

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]