• 瀏覽: 13,487
  • 回覆: 138
  • 追帖: 2
婚後已經冇一起sweet....多年,有同路女人?

熱賣及精選
同路男人

回覆 引用 TOP

hurt

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 浪漫的水管 於 2020-3-27 08:45 PM 發表

你係男人還是女人?婚後冇一起搞,係你唔願意同佢搞?還是對方唔願意同你搞?

浪漫水管乾涸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 浪漫的水管 於 2020-3-27 08:45 PM 發表

有,我拖佢手,話拖咩啊,一年一句我愛你,我掛住你都無,唔會叫我做老婆,叫喂,無錫無攬!一啲都唔sweet

呢度應該好多同路男人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎滴滴OL 於 2020-3-27 11:59 PM 發表

有,我拖佢手,話拖咩啊,一年一句我愛你,我掛住你都無,唔會叫我做老婆,叫喂,無錫無攬!一啲都唔sweet
咩年紀?結咗婚好耐?

引用:

有幾多年?

引用:
原帖由 澤汶渡閒話一句 於 2020-3-28 03:36 AM 發表

咩年紀?結咗婚好耐?
30歲左右,結左幾年,無辦法架啦,傾過唔會改變到

引用:
原帖由 香煎滴滴OL 於 2020-3-28 07:08 AM 發表

幾年貨仔就變成咁,只好怪你自己冇帶眼識人。

你同人下棋,你就按足棋例,對手就可以飛象過河,事急馬行田,卒仔向後行。
如你還規規矩矩的跟他下棋,還下了十年,你就是個傻仔、你就是個白癡!
無需要?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 龍井樹 於 2020-3-28 10:49 AM 發表

不應責備任何一方。如沒法改變,自己找自己開心的生活吧,我現在便是這樣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 龍井樹 於 2020-3-28 10:49 AM 發表

係架,咪上來呻下

引用:
原帖由 香煎滴滴OL 於 2020-3-28 07:08 AM 發表

無可能, 咁後生應該性需要好強..

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]