• 瀏覽: 2,268
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
今日先發覺男男先係真正無私嘅純潔愛情!

男男好少計較對方嘅身家學識工作, 但係 男女喺理一齊女方就要顧及多方面的因素背景只for生兒育女, 培育下一代。

有錯嗎? 我今日先知是否太遲了嗎?

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-3-27 05:26 PM 發表

男男好少計較對方嘅身家學識工作, 但係 男女喺理一齊女方就要顧及多方面的因素背景只for生兒育女, 培育下一代。

有錯嗎? 我今日先知是否太遲了嗎? ...
唔遲!!

你依家轉都未遲的!

仲可以同啲同志講,你仲係處嚟!一定好很受寬刑的!!

回覆 引用 TOP

施主你頓悟了

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

回覆 引用 TOP

冇錯,又唔怕有BB,唔使負責任,頂多都系有愛滋病啫。

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-3-27 05:26 PM 發表

哦,原來係咁

回覆 引用 TOP

引用:

好似有啲係激情喎

回覆 引用 TOP

引用:

宜家好多唔生啦

回覆 引用 TOP

無錯

回覆 引用 TOP

點會遲,他們無私既

回覆 引用 TOP

引用:

全全杰杰??

回覆 引用 TOP

樓主終於發現自己真性趣

回覆 引用 TOP

祝樓主幸福快樂

回覆 引用 TOP

楼主記得一定要時時……seafood 向西呀!感受纯潔愛情、有小小痛、習慣左就爽架!

回覆 引用 TOP

注定被基佬洗板 

回覆 引用 TOP

樓主應該爆PM

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]