• 瀏覽: 8,064
  • 回覆: 72
  • 追帖: 1
喜歡離了婚的成熟男人,感覺他們因一段失敗的關係會更體貼自己的女朋友,大家同意嗎?希望能在這里認識

熱賣及精選
大愛無疆,大愛于形。
我自己都係離婚男…… 但係 你自己都要憑感覺, 因為結咗婚,唔會無緣無故離婚的!

引用:
原帖由 raychan333 於 2020-3-27 01:52 PM 發表

我自己都係離婚男…… 但係 你自己都要憑感覺, 因為結咗婚,唔會無緣無故離婚的!
Pm me?

引用:
原帖由 剑指南山 於 2020-3-27 01:45 PM 發表

離婚男人有魅力,但也要擦亮眼,不然,你會得到後悔嘅結果。
當然都要再了解

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離花花達人 於 2020-3-27 03:18 PM 發表

離婚的人,有好有壞,也許是對方的過錯引發離婚,也許也是因為自身的出軌觸犯了婚姻法,人面獸性只有正式的接觸才能得知人真實的一面,希望你早日能遇見另一半的他/她 ...
對,我當然是想要一些正經的好男人,那些被妻子欺騙的,如果男人本身因為出軌而離婚嘅我都唔會想要

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2020-3-27 02:14 PM 發表

Pm me?
Pm your contact? 我係新手不能短訊覆你

回覆 引用 TOP

一定要了解原因睇清楚

引用:
原帖由 RipleyHuski 於 2020-3-30 11:00 AM 發表

一定要了解原因睇清楚
你有經驗?請分享

回覆 引用 TOP

稍微用返用家mode好了

樓主要的是離婚男,但最好知道左佢點解離婚先⋯⋯
如果係個男人出軌而被離婚,咁恭喜晒,你同佢結婚,下一個要離婚既就係你地

都係果句,情場涉及風險,冇任何人要負責埋其他人的風險,亦冇什麼保險可以買,祝閣下武運昌隆⋯⋯

これが人の夢、人の望み、人の業!

回覆 引用 TOP

懶得edit了,仲有
如果樓主要的是正經男,正常情況下佢地覺得結左就一世
咁要佢地會離婚,你需要佢地身邊有一個唔正經的女人

將「其他女人幫你個男人製造不幸」視為自己的機會,上一個留言果句武運昌隆,要吞返落肚啦⋯⋯

これが人の夢、人の望み、人の業!
一定要確定自己嘅直覺唔好被外界打擾好好做決定

引用:
原帖由 KORONTER 於 2020-3-31 11:24 AM 發表

Divorced men know the pain of losing love, because lost, so more know how to cherish the time now, I agree with you.
當然希望那個人也是立心良好

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]