• 瀏覽: 4,683
  • 回覆: 37
記得識佢個時,佢仲係好窮,有債係身,雖然唔算多但有啲野想做就未必做到,同佢一齊捱,之後佢自己接野收入唔穩定,我都陪佢走過,因為佢好錫我,同埋我地有共同想做既野,就算普通落街食個雪糕都好開心,基本上都成日孖公仔。

一起經歷過很多事....
之後債亦還完了,開始會想下將來
也想過一起移民....
但今年疫症蔓延........我地竟然撐不過去

佢突然話鐘意左第二個
當晚聽到我只想到死,崩潰地喊左幾晚

唔知點樣一個人繼續走下去

熱賣及精選
續.....

佢話同個女仔冇野,只係工作上面認識,講到對佢一無所知,幾歲係單身定有點都話唔知,純粹覺得自己鐘意左佢...... 有可能嗎???

其實之前都有聽過呢個人,但我完全沒有警惕......佢仲係個女仔到拎過員工折扣買野送比我,因為個女仔當時係我鐘意既品牌做緊,咁估計個女仔知道佢係有女朋友。

佢話最近已經冇搵佢,但尋晚我發現佢 ig dm 呢排都有搵,對人地噓寒問暖,估計個女仔係讀完大學做左野幾年,對話當中個女仔似係欣賞佢既作品,想學多啲野,因為個女仔都有學緊佢呢方面既手藝,尋晚睇完我忍唔住問佢點解要我.......

回覆 引用 TOP

證明曱甴無良心無血性,早走早著,唔要無損失

回覆 引用 TOP

鐘意左第二個唔係問題,
問題係佢仲同唔同你一齊先?

梗係試過太多天使番唔到轉頭啦 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fwho 於 2020-3-27 12:04 PM 發表

鐘意左第二個唔係問題,
問題係佢仲同唔同你一齊先?
因為我地同居緊,佢話唔知點處理,暫時我地仍在膠著既狀態,我覺得好似冇左佢唔得

引用:
原帖由 雨不停 於 2020-3-27 11:58 AM 發表

因為我地同居緊,佢話唔知點處理,暫時我地仍在膠著既狀態,我覺得好似冇左佢唔得
其實如果佢唔係打算同你分開,咪叫佢同另一邊斬纜LOR

引用:
原帖由 雨不停 於 2020-3-27 04:03 AM 發表

記得識佢個時,佢仲係好窮,有債係身,雖然唔算多但有啲野想做就未必做到,同佢一齊捱,之後佢自己接野收入唔穩定,我都陪佢走過,因為佢好錫我,同埋我地有共同想做既野,就算普通落街食個雪糕都好開心,基本上都成日孖公仔。

一起經歷過很多事....
之後債亦還完了,開始會想下將來
也想過一起移民....
但今年疫症蔓延........我地竟然撐不過去

佢突然話鐘意左第二個
當晚聽到我只想到死,崩潰地喊左 ...
鍾意左,有冇喺埋一齊先?冇嘅話仲有得傾

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2020-3-28 08:46 AM 發表

鍾意左,有冇喺埋一齊先?冇嘅話仲有得傾
冇一齊到,同個女仔唔熟,工作上只見過幾次,但就鐘意左佢......講出黎都覺得唔知自己打緊咩

引用:
原帖由 fwho 於 2020-3-27 02:15 PM 發表

其實如果佢唔係打算同你分開,咪叫佢同另一邊斬纜LOR
佢地未一齊,只係佢自己鐘意人

引用:
原帖由 雨不停 於 2020-3-28 11:11 AM 發表

冇一齊到,同個女仔唔熟,工作上只見過幾次,但就鐘意左佢......講出黎都覺得唔知自己打緊咩
十劃都未有一撇。感情嘅嘢冇得控制,隨緣啦。

你同人下棋,你就按足棋例,對手就可以飛象過河,事急馬行田,卒仔向後行。
如你還規規矩矩的跟他下棋,還下了十年,你就是個傻仔、你就是個白癡!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨不停 於 2020-3-28 09:12 AM 發表

佢地未一齊,只係佢自己鐘意人
只係鐘意,無問題架。。
我都鐘意好多女同事,只要仲識得分,身邊有令一半,
鐘意還鐘意,不過唔會對對方有非分之想,咁就OK啦。
除非佢已經有行動,打算要同個邊發展,咁就無法啦。

撐唔下去就咪撐了  何必為難自己

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]