• 瀏覽: 4,902
  • 回覆: 50
  • 追帖: 1
天天食蘋果雞蛋好難食,只要睇到芝士蛋糕和雞扒牛扒豬扒太想食了

附件

1585197599654-1744647574.jpg(168.33 KB)

2020-3-26 12:40 PM

15851976122141574261887.jpg(197.9 KB)

2020-3-26 12:40 PM

熱賣及精選
飲食唔均衡好易出事, 食太少減既係肌肉
你無可能成世人都只係食呢2樣
當你忍唔住時就會大爆發食返勁多野(過內人)
而且身體仲會變得超吸收

一開始都好唔習慣
但我飲多左好多水之後
有時食多少少體重都唔會好大變化~

引用:
原帖由 子鈺 於 2020-3-26 12:40 PM 發表

天天食蘋果雞蛋好難食,只要睇到芝士蛋糕和雞扒牛扒豬扒太想食了
真係見到都唔想食

你瘦到嗎

我朋友食緊個代餐話好好食,就咁沖水就得啦wo, 食落有震麥香同芝麻味,好正咁wo

引用:
原帖由 仲夏忠心的壽包 於 2020-3-26 03:50 PM 發表

不一定只要每次都要吃雞蛋之類的哦,試著每天起床空腹來杯溫開水,上廁所之後上稱量下體重(第一次的特別要做個標記),早飯可以來杯溫牛奶+雞蛋,中午可以吃雞肉\鴨肉(不吃皮,不吃豬肉)、魚類加適當蔬菜,您的一拳頭米飯,不喝碳酸飲料,晚飯只吃蔬菜類但不可以貪吃,多日下來會有意向不到的變化 ...
嘩,多謝,學到了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 D0BI 於 2020-3-26 04:36 PM 發表

飲食唔均衡好易出事, 食太少減既係肌肉
你無可能成世人都只係食呢2樣
當你忍唔住時就會大爆發食返勁多野(過內人)
而且身體仲會變得超吸收
我依家還喺食番薯,蘋果,黃瓜,多謝傳授

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午靚西瓜 於 2020-3-26 05:01 PM 發表

一開始都好唔習慣
但我飲多左好多水之後
有時食多少少體重都唔會好大變化~
可系一開始真嘅很難忍,晚黑都唔得瞓覺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 prawnprawn 於 2020-3-26 07:27 PM 發表

真係見到都唔想食

你瘦到嗎
睇到美食就想食,有時候忍唔住就食了,冇瘦,肥2磅😭😭😭😭😭

引用:
原帖由 睇唔到美麗衣裳 於 2020-3-26 08:10 PM 發表

應該堅強運動, 減肥餐只係食物輔助
系嘅,依家慢慢嘅喺運動👍👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子鈺 於 2020-3-27 09:09 AM 發表

睇到美食就想食,有時候忍唔住就食了,冇瘦,肥2磅😭😭😭😭😭
咁你仲食呢個餐?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AveryBradley 於 2020-3-26 10:51 PM 發表

食減肥只系一個辦法,需要配合適量運動才好。
系嘅,依家慢慢嘅喺運動

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]