• 瀏覽: 15,136
  • 回覆: 128
  • 追帖: 2
話說,近排玩交友app真係中過好多伏!! 有啲網友一開始同人傾計就叫人send張相,我唔肯send完張相又唔應人!,有啲網友仲衰!!佢地就直頭問人做啲咩工,好似查家宅咁,真係好無癮!!

又一條死基佬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dream_fairytale 於 2020-3-26 07:11 AM 發表

話說,近排玩交友app真係中過好多伏!! 有啲網友一開始同人傾計就叫人send張相,我唔肯send完張相又唔應人!,有啲網友仲衰!!佢地就直頭問人做啲咩工,好似查家宅咁,真係好無癮!! ...
你唔肯出樣 即係代表好大機 外表唔得 再者 你要對方盡快認識你 你都要比多啲資訊人地 你乜都冇 其實有冇檢討下自己 又話伏  講真 !

真真假假,遊戲一場

回覆 引用 TOP

求其揾到第二條麻甩佬肯爆你菊花就好啦、仲阿之阿咗、其實你係咪8两甘呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dream_fairytale 於 2020-3-26 07:11 AM 發表

話說,近排玩交友app真係中過好多伏!! 有啲網友一開始同人傾計就叫人send張相,我唔肯send完張相又唔應人!,有啲網友仲衰!!佢地就直頭問人做啲咩工,好似查家宅咁,真係好無癮!! ...
呢度仲伏
又話基佬多
其實得我一個

送比你
https://youtu.be/lX0ws6y7p5g

回覆 引用 TOP

其實三唔識七既時候,唔問下做咩工依d,應該問咩?

真愛難找

引用:
原帖由 亞九 於 2020-3-26 08:59 AM 發表

其實三唔識七既時候,唔問下做咩工依d,應該問咩?
食咗飯未

小心被呃1.8亿

My name is Pong, James Pong.

回覆 引用 TOP

玩交友APP,有個格言,( 認真你就輸了 ),
溝女唔洗太認真,反正有時出過一次約會之後,又可以delete你...........
玩交友app,最緊要魚翁散網,擴大社交圈子

網絡遊戲, 真真假假, 唔好當真, 萬一遇到美女, 就賺到

回覆 引用 TOP

引用:

你想齋吹水,上呢度都難搵到。

你同人下棋,你就按足棋例,對手就可以飛象過河,事急馬行田,卒仔向後行。
如你還規規矩矩的跟他下棋,還下了十年,你就是個傻仔、你就是個白癡!

回覆 引用 TOP

唔通有咩好傾

引用:

伏乜膠吖!係你溝通技巧差啫~~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]