• 瀏覽: 3,472
  • 回覆: 14
我好少出去做機護膚,不過呢牌見你地都多出去做唔同款既機想知同自己係屋企護膚分別大嗎?定其實自己勤力keep都可以同出面做既效果一樣嫁?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
大機能量勁好多,自己護膚是做不到明星果種既白滑。始終斑,紋,印,洞等都好難用product去除乾淨

緊係唔得啦
我以前都好抗拒出去做機,少少地試過一次發現同自己搽野真係差好遠=-=

呢個問題都搞笑
做機都唔平,同自己做差不多,
係香港會有上市美容公司嗎?

引用:
原帖由 iamandy117 於 2020-3-24 04:31 PM 發表

緊係唔得啦
我以前都好抗拒出去做機,少少地試過一次發現同自己搽野真係差好遠=-=
我2尾個時發現出個d細紋呀,斑印搽幾貴skin care都好難救番...反而朋友介紹我試下用機提拉同埋去斑效果就明顯好多
所以而家我就護膚都會做,不過用平平地夠用就ok, treatment就耐唔耐做一次半次,反而咁樣keep得最靚

引用:
原帖由 dadababy0000 於 2020-3-24 08:28 PM 發表

呢個問題都搞笑
做機都唔平,同自己做差不多,
係香港會有上市美容公司嗎?
好多護膚品係講到持續搽同做機效果差唔多嫁,總有人信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-3-24 02:10 PM 發表

大機能量勁好多,自己護膚是做不到明星果種既白滑。始終斑,紋,印,洞等都好難用product去除乾淨
明白,唔該晒...想知你多數做幾部機?我都有斑,印,粒粒,唔知洗唔洗花大手筆做@@

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bububb883 於 2020-3-25 01:30 PM 發表

我2尾個時發現出個d細紋呀,斑印搽幾貴skin care都好難救番...反而朋友介紹我試下用機提拉同埋去斑效果就明顯好多
所以而家我就護膚都會做,不過用平平地夠用就ok, treatment就耐唔耐做一次半次,反而咁樣keep得最靚 ...
oic,唔該晒你呀...咁如果我無咩出去做過應該做勁d定無咁勁既機?
我太唔識呢d,不過想解決下你講個d斑印問題(我都好多),同埋係咪你係搵醫生?

腐爛過嘅陽光,留下了陰影。
自己護膚同出去中心護膚兩樣都要做
出去中心做完返到屋企做護膚幫助個效果維持
唔係都會冇用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛榴lin的乜乜乜 於 2020-3-25 05:02 PM 發表

oic,唔該晒你呀...咁如果我無咩出去做過應該做勁d定無咁勁既機?
我太唔識呢d,不過想解決下你講個d斑印問題(我都好多),同埋係咪你係搵醫生?
咁當然啦,醫生係會有信心好多,我自己係好怕d細中心staff無咩經驗就亂sell,做中唔岩自己既treatment就嘥錢喇
所以朋友介紹個間都比較專業,係有full time醫生,仲會打斑同做機前有得免費咨詢,知道係咪真係岩自己皮膚@@
你岩做邊隻可以先問問醫生,咁會清楚好多!

引用:
原帖由 nomal99 於 2020-3-25 06:40 PM 發表

出去做機護膚太貴了
我都係趁promo先去試試
呢牌反而都多,但一定要搵有人流管制同專業既~~

回覆 引用 TOP

同自己係屋企做一定好大分別架, 始終機都係有能量! 人手同屋企自己用家用機做一定做唔到 , 能量完全唔同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bububb883 於 2020-3-27 01:45 PM 發表

咁當然啦,醫生係會有信心好多,我自己係好怕d細中心staff無咩經驗就亂sell,做中唔岩自己既treatment就嘥錢喇
所以朋友介紹個間都比較專業,係有full time醫生,仲會打斑同做機前有得免費咨詢,知道係咪真係岩自己皮膚@@
你岩做邊隻可以先問問醫生,咁會清楚好多! ...
想求個介紹,我都想見見醫生先
係咪要book ga?

引用:
原帖由 愛榴lin的乜乜乜 於 2020-3-27 05:23 PM 發表

想求個介紹,我都想見見醫生先
係咪要book ga?
yes,叫cosmax呀,你可以用我會員numbmer去book
我見佢而家pico+同其他treatment都好多半價左右,有岩你個d可以順便試埋haha,有咩你pm我啦

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]