• 瀏覽: 8,850
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
小女見到佢ig d宣傳幾吸引 但自己search 完佢d評價又似乎不多好,加上search唔到關於造乳定位嘅評價 你地有冇人試過?佢話無針無痛無反彈 一次見效 係咪真?小女有d心郁郁  
有關資料:http://www.ipsvipclub.com/marshmallowbust.php

引用:
原帖由 後天瘦魚蝦 於 2020-3-24 11:23 AM 發表

小女見到佢ig d宣傳幾吸引 但自己search 完佢d評價又似乎不多好,加上search唔到關於造乳定位嘅評價 你地有冇人試過?佢話無針無痛無反彈 一次見效 係咪真?小女有d心郁郁  
有關資料:http://www.ipsvipclub.com/marshmallowbust.php ...
我之前都諗住去做 但都要3.4萬 唔係做一次同埋有d負評 最終都係做左透明質酸一次攪掂

引用:
原帖由 七個加加速裙 於 2020-3-27 12:55 PM 發表

我之前都諗住去做 但都要3.4萬 唔係做一次同埋有d負評 最終都係做左透明質酸一次攪掂
透明質酸係打針?係邊度做 幾多錢?😲

多謝分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 後天瘦魚蝦 於 2020-3-27 01:01 PM 發表

透明質酸係打針?係邊度做 幾多錢?😲
係銅鑼灣果邊丫 都做左48000 但一次攪掂

引用:
原帖由 七個加加速裙 於 2020-3-27 01:20 PM 發表

係銅鑼灣果邊丫 都做左48000 但一次攪掂
有冇鋪頭名🥺

引用:
原帖由 後天瘦魚蝦 於 2020-3-27 01:24 PM 發表

有冇鋪頭名🥺
俾左你 佢哋做朋友介紹 要whtsapp 佢地問

引用:
原帖由 七個加加速裙 於 2020-3-27 01:26 PM 發表

俾左你 佢哋做朋友介紹 要whtsapp 佢地問
Thxxx!!

引用:
原帖由 後天瘦魚蝦 於 2020-3-27 01:29 PM 發表

Thxxx!!
你叫佢地俾圖你睇 佢哋冇post出黎架 因為胸

回覆 引用 TOP

呢個應該唔平吧,而且有一定風險

引用:
原帖由 認真的你 於 2020-3-27 01:57 PM 發表

呢個應該唔平吧,而且有一定風險
IPS果個係$19xxx 6次

回覆 引用 TOP

可否pm me 🙏🏻Thanks!!!
We chat :lalalala1314520520

回覆 引用 TOP

七個加加患裙:可否pm me$48000豐胸針地址 🙏🏻super Thanks!!!

引用:
原帖由 Yoyoyo 於 2020-3-27 08:10 PM 發表

七個加加患裙:可否pm me$48000豐胸針地址 🙏🏻super Thanks!!!
俾左

回覆 引用 TOP

可否pm me$48000豐胸針地址 🙏🏻super Thanks!!! 

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]