• 瀏覽: 4,168
  • 回覆: 21
29歲離婚女樣子甜美又後生追求者眾反觀年到40歲無車無樓住公屋宅男只愛健身,跑步,行山,睇書,返學是否很難在一起呢?

引用:
原帖由 stevenyuen2006 於 2020-3-24 02:40 AM 發表

29歲離婚女樣子甜美又後生追求者眾反觀年到40歲無車無樓住公屋宅男只愛健身,跑步,行山,睇書,返學是否很難在一起呢?
追到未先?

引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-3-24 06:47 AM 發表

追到未先?
唔夠膽追

回覆 引用 TOP

如果樓主係男,咁唔好浪費時間,佢唔會揀你
反之,你跟呢件宅男先唔講捱窮,而且仲會悶死你,更加唔應該浪費時間

これが人の夢、人の望み、人の業!
引用:
原帖由 BB六歲 於 2020-3-26 01:47 PM 發表

如果樓主係男,咁唔好浪費時間,佢唔會揀你
反之,你跟呢件宅男先唔講捱窮,而且仲會悶死你,更加唔應該浪費時間
認同

回覆 引用 TOP

大愛無疆,大愛于形。
我當然明白自己想要啲乜啦!但現今香港女性思想好難捉摸

會唔會幸福了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stevenyuen2006 於 2020-3-24 02:40 AM 發表

男人有無努力發奮?就當人家肯同男人一齊,日後生活女人要同你過,你會俾到幸福女人嗎?如果只為追人就唔好啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stevenyuen2006 於 2020-3-27 20:40 發表

我當然明白自己想要啲乜啦!但現今香港女性思想好難捉摸
所以閣下可以Close File
你亦唔需要去捉摸港女的思想了🤣

これが人の夢、人の望み、人の業!

回覆 引用 TOP

喺天願作比翼鳥,喺地願為連理枝。
動漫,生活,娛樂,真理。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]