• 瀏覽: 13,948
  • 回覆: 77
  • 追帖: 1
記得我生之前個個都話我身形好fit,V面而且輪廓又好firm,
所以曾經身邊好多女仔fd都話好羨慕我影相幾乎都唔洗點執
但係而家生左bb之後,
即使我努力減肥身形同面型都仲係未還原得返生之前
唔通咁樣既一世?點都救唔返?

引用:
原帖由 Oh_happy 於 2020-3-23 04:14 PM 發表

記得我生之前個個都話我身形好fit,V面而且輪廓又好firm,
但係而家生左bb之後,
唔通咁樣既一世?點都救唔返? ...
所以靚女想靚就唔好生

不過我有一個朋友生左兩個都俾人話似十幾年前中學時代咁靚

真係睇人

再見了.........
生完會特別喜歡開帖

一般半年後會個體重會回落到生BB前多少少,除非胃口變大,食好多...

回覆 引用 TOP

吹脹咗又縮返,未皺皮囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Oh_happy 於 2020-3-23 04:14 PM 發表

但係而家生左bb之後,
下?你最後真係嫁左俾個大嘥鬼呀?

唉,點做好榜樣敎好小朋友呀,陰功

回覆 引用 TOP

引用:

但係而家生左bb之後,
生完冇補身?

回覆 引用 TOP

生左幾耐先
我老公個妹生之前勁索
又大波又靚女
但生完後變c9
後來地獄式減肥
而家係KOL
所以有恆心實keep到既😅😅😅

車傻豬,有咩所謂,係人都會老,女人化下妝著靚d樣衰極都有個譜。

我都老左好多,不過我覺得人大左諗野豁達左境界高左,心境比外表更重要....

哈....不過你都提醒左我真係要跑下步....呢個疫情攪到我肥左好多....

順產/ 開刀?
妳無坐月?

回覆 引用 TOP

引用:

但係而家生左bb之後,
因為個疫症打理家頭細防,做到殘。有個仔就得啦。

回覆 引用 TOP

嗰唔一定吧,好多生完孩子嘅辣老母。

回覆 引用 TOP

我身邊好多朋友生完變得越嚟越漂亮。

回覆 引用 TOP

確實系呢個樣,我同事生完孩子後,肥了很多

回覆 引用 TOP

引用:

但係而家生左bb之後,
有冇生B前,生B後嘅相對照?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右