• 瀏覽: 12,694
  • 回覆: 94
  • 追帖: 2
婚前性行為,系一種較普遍現象。
存在,必有其合理之處,討論一個話題:婚前性行為,究竟邊個更蝕底

熱賣及精選
引用:
原帖由 魚忘我 於 2020-3-22 02:51 PM 發表

存在,必有其合理之處,討論一個話題:婚前性行為,究竟邊個更蝕底
妳、你老豆老母!!

兩個人如果真心喺埋一齊,咁能計較邊個蝕底啲嘅,就唔應該一齊㗎喇!!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-3-22 02:53 PM 發表

妳、你老豆老母!!
乜邏輯

引用:
原帖由 魚忘我 於 2020-3-22 02:59 PM 發表

乜邏輯
自己用吓個腦諗吓啦!

咪吓吓都用紙筆思考至得㗎~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-3-22 02:54 PM 發表

兩個人如果真心喺埋一齊,咁能計較邊個蝕底啲嘅,就唔應該一齊㗎喇!!
唔好講,雖然女孩子有懷孕嘅風險,可有些女孩子滾床單比男人還積極。如果男孩子見面三次還冇和女孩子滾床單有時候會被認為有問題。

當然係比錢果個啦

回覆 引用 TOP

婚前性行為,你情我願,只要做足安全措施,就無話邊個蝕抵。
不過,幾時都係邊個多身家D就邊個蝕抵多D

引用:
原帖由 魚忘我 於 2020-3-22 02:51 PM 發表

我覺得,如果夾,大家都有着數;如果發現唔夾,大家都蝕底。

只不過,早發現,蝕少d咁解。

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」
引用:
原帖由 魚忘我 於 2020-3-22 03:01 PM 發表

唔好講,雖然女孩子有懷孕嘅風險,可有些女孩子滾床單比男人還積極。如果男孩子見面三次還冇和女孩子滾床單有時候會被認為有問題。
呢啲思維咪勁囉~

捉住一樣嘢嚟比較,就斷定嗰個蝕底~

引用:

如果你不去台灣或荷蘭等地區或國家,如果想進行性行為,一定是婚前而非婚後.

回覆 引用 TOP

男的要日日出蝕晒

回覆 引用 TOP

下下計算,大家都蝕底

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-3-22 02:54 PM 發表

回覆 引用 TOP

引用:

梗係條女啦,未結婚比男友插到又爛又嗅啦,分左手都揾唔到男人要自己啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]