• 瀏覽: 104,797
  • 回覆: 168
  • 追帖: 9
+2
引用:
原帖由 Lalaland40 於 2020-5-17 05:33 PM 發表
唔係有得打反自己脂肪豐胸?打外來物質唔驚會有排斥/硬塊咩😅😅
自體脂肪貴點
同埋主要疫情離唔到港
我打完自然冇硬 先敢分享

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-4-7 12:34 AM 發表

喺醫美中心打,見佢有哂雷射標籤同埋認證都放心,touch wood暫時都未有副作用心思思想再補針
唔係嚇你,打呢啲話keep到2年至5年的外來物體都唔知係咩,之前有個kol又係打啲呢啲野落下巴,幾年都冇消過仲變硬,點知啲野遊咗去其他部位,要開刀刮走,你咁都亂試,幾年後真係祝你好運

引用:
原帖由 力力奇 於 2020-5-19 05:23 PM 發表

唔係嚇你,打呢啲話keep到2年至5年的外來物體都唔知係咩,之前有個kol又係打啲呢啲野落下巴,幾年都冇消過仲變硬,點知啲野遊咗去其他部位,要開刀刮走,你咁都亂試,幾年後真係祝你好運 ...
😱但知唔知佢係打邊款?
我而家差不多打左3個月
touch wood好軟冇異物
同埋有定期去照胸  謝謝關心🙏🏻

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-5-19 06:02 PM 發表

😱但知唔知佢係打邊款?
我而家差不多打左3個月
touch wood好軟冇異物
同埋有定期去照胸  謝謝關心🙏🏻
你真唔知定假唔知呀?gana fill喺香港冇認證,你有冇佢成份的醫學報告?對人體有冇害?如果咁掂,好多整容醫生都用佢啦,有邊個醫生用先?美容院啲野都好信?
照胸會照到陰影,因為唔係人體組織,就算你照胸都冇用,因為已經打咗入去,照胸唔代表啲咩野,如果佢唔自然溶解消失而流到你其他身體組織,到時你唔想割都難

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-3-22 12:56 AM 發表
生完小朋友餵完人奶個胸又the又鬆..超級下垂!事關家庭有小三,所以早排已決心去台灣做抽脂隆胸,點知又遇上疫情無得去,睇到廣告有什麼天使豐胸仲要係香港,我諗都冇諗就約左做,其實大家做之前一定要諗清楚

其實我超級怕痛既人!
到打果日,有麻醉針但都感覺到痛楚,不過諗下無開刀咁辛苦就冇乜感覺。
初初都好驚打完硬,但好彩冇!!!!
到而家打完到而家差不多一個月
本來A 依家C左右又估佢唔到
因為好中意 ...
幾錢,可以keep 幾耐

引用:
原帖由 清晨義世界 於 2020-5-21 01:14 AM 發表

幾錢,可以keep 幾耐
打左28000幾,稱可keep 2年

引用:
原帖由 力力奇 於 2020-5-19 06:07 PM 發表

你真唔知定假唔知呀?gana fill喺香港冇認證,你有冇佢成份的醫學報告?對人體有冇害?如果咁掂,好多整容醫生都用佢啦,有邊個醫生用先?美容院啲野都好信?
照胸會照到陰影,因為唔係人體組織,就算你照胸都冇用,因為已經打咗入去,照胸唔代表啲咩野,如果佢唔自然溶解消失而流到你其他身體組織,到時你唔想割都難 ...
你唔明平胸嘅煩惱同埋家庭出現左問題就會咩方法都想試

其實我都係真心問一句個KOL打左d咩
唔洗一句達埋黎真唔知定假唔知既!
因為有朋友係第二間稱幫佢打Gana fill打到硬哂,之後find out間野根本打其他野扮真貨仲收咁貴

外國網頁一搵就搵到有咩國際認證,如果有咁多副作用廠商一早比人告到甩褲啦,我自己試左真係冇問題又滿意先分享現況。
而且每個人價值觀唔一樣
我相信大家都有權去思考判斷值唔值得。

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-5-22 07:16 PM 發表

你唔明平胸嘅煩惱同埋家庭出現左問題就會咩方法都想試

其實我都係真心問一句個KOL打左d咩
唔洗一句達埋黎真唔知定假唔知既!
因為有朋友係第二間稱幫佢打Gana fill打到硬哂,之後find out間野根本打其他野扮真貨仲收咁貴

外國網頁一搵就搵到有咩國際認證,如果有咁多副作用廠商一早比人告到甩褲啦,我自己試左真係冇問題又滿意先分享現況。
而且每個人價值觀唔一樣
我相信大家都有權去思考判斷值 ...
隆胸有好多安全的方法既,可以入水袋,可以自體隆胸,問題係一定要搵醫生做,因為醫生起碼有專業知識,有問題都可以追究處理,你以為醫生的資格唔使攞牌呀?
你所講既Gana fill的而且確喺香港係冇認證,所以連醫生都唔敢用,打針係入侵性手術,你憑咩會信得過美容院?單憑一個雷射標籤或一張唔知係咩的證書你就相信可以打入人體?外國有人打過你點知冇事,什麼唔怕比人告等等都是多餘的,追究美容院就大不了摺埋,對受害人有咩保障?喺香港冇認真就講多無謂!
聽講你自己都係打咗3個月,你點知過咗兩年會唔會人體吸收唔到出現硬塊,令到個胸出現問題?況且打自體脂肪都會鈣化啦,鹽水袋都會漏水啦,你憑咩寫包單一定冇事?
你自己爛乳好喇,咪害埋其他人呀!

人地都講啦,都唔知咩成份,keep到咁多年都驚,大家真係唔好比一啲做妹既人誘騙,身體尤關,可大可小,要小心考盧!

引用:
原帖由 力力奇 於 2020-5-22 09:40 PM 發表
人地都講啦,都唔知咩成份,keep到咁多年都驚,大家真係唔好比一啲做妹既人誘騙,身體尤關,可大可小,要小心考盧!
其實你自己可以睇清楚d!
圖中話Sis問過有間做Gana fill,係「Gana fill果間話果啲幹細胞針唔知咩成分」
唔係講緊我打果款呀😅
況且我上去果間當日醫生係非常專業!
亦可出示certificate。
我強調係純分享 零回佣的!
而你嘅態度我唔係幾想同你爭論。希望你自己search下PLLA了解清楚先再咀咒我!
都係果句,各位sis可自行判斷分析考慮。

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-5-24 03:11 AM 發表

其實你自己可以睇清楚d!
圖中話Sis問過有間做Gana fill,係「Gana fill果間話果啲幹細胞針唔知咩成分」
唔係講緊我打果款呀😅
況且我上去果間當日醫生係非常專業!
亦可出示certificate。
我強調係純分享 零回佣的!
而你嘅態度我唔係幾想同你爭論。希望你自己search下PLLA了解清楚先再咀咒我!
都係果句,各位sis可自行判斷分析考慮。 ...
真係好好笑,你講到實牙實齒叫我查下PLLA係咩黎,何解咁安全既野喺香港係冇認證?
而且大家可以search下有各大討論區的留言都話打咗Gana fill出事喎,你而家只係3個月貨仔,憑咩話以後個胸唔會有變化?
任何入侵性手術當中一定存在風險,醫生都唔可能話100%安全既,況且你個所謂醫生係咩醫生?係整容科醫生定家庭醫生?有certificate可以證明啲咩?香港冇認證就講咩都假
三個月貨仔講到天花龍鳳引啲sis pm你問邊間,一睇就知你想點啦,逃唔到我雙眼既

引用:
原帖由 力力奇 於 2020-5-24 07:10 AM 發表

真係好好笑,你講到實牙實齒叫我查下PLLA係咩黎,何解咁安全既野喺香港係冇認證?
而且大家可以search下有各大討論區的留言都話打咗Gana fill出事喎,你而家只係3個月貨仔,憑咩話以後個胸唔會有變化?
任何入侵性手術當中一定存在風險,醫生都唔可能話100%安全既,況且你個所謂醫生係咩醫生?係整容科醫生定家庭醫生?有certificate可以證明啲咩?香港冇認證就講咩都假:smile_ ...
留意返Gana fill有分好多款,有打面打身打胸,最熱門帖子話係打gana fill x, 唔係打gana fill x Body set! 仲要人地即打已經即硬,有事打完就有事啦!

你唔好玩啦,去開大型美容院打針都知,並唔係隻隻針都有香港註冊編號,我問過出面美容顧問冇麻藥成份唔需要必定在香港註冊的
你唔好扮到乜都知咁啦唔該你

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-5-24 10:33 PM 發表

留意返Gana fill有分好多款,有打面打身打胸,最熱門帖子話係打gana fill x, 唔係打gana fill x Body set! 仲要人地即打已經即硬,有事打完就有事啦!

你唔好玩啦,去開大型美容院打針都知,並唔係隻隻針都有香港註冊編號,我問過出面美容顧問冇麻藥成份唔需要必定在香港註冊的
你唔好扮到乜都知咁啦唔該你 ...
哦,政府已經準備立法規管美容院做入侵性打針喇,因為之前都太多出事,打死人,打壞人呀,你有生意好快啲接,唔係政府規管你食谷種
硬塊唔一定即時硬既,可能會等幾年,你睇邵音音,黃夏蕙就知啦,佢地以前塊面打微針,之後唔吸收,變硬,正正就係例子!講黎講去你間美容院都係走法律罅之嘛,仲聲大夾惡
明明去入水袋和自體隆胸就比做Gana  fill安全得多,你條友仲要hard sell, 真係無私顯見私囉
仲有呀,打麻醉針要麻醉師打架,你間美容院已經犯法啦,有本事就開名,我一定盡市民責任告法佢,你最好見好即收,問下你公司個美容顧問係唔係

引用:
原帖由 力力奇 於 2020-5-25 12:31 AM 發表

哦,政府已經準備立法規管美容院做入侵性打針喇,因為之前都太多出事,打死人,打壞人呀,你有生意好快啲接,唔係政府規管你食谷種
硬塊唔一定即時硬既,可能會等幾年,你睇邵音音,黃夏蕙就知啦,佢地以前塊面打微針,之後唔吸收,變硬,正正就係例子!講黎講去你間美容院都係走法律罅之嘛,仲聲大夾惡
明明去入水袋和自體隆胸就比做Gana  fill安全得多,你條友仲要hard sell, 真係無私顯見私囉:s ...
其實你都咁大個人做人呀媽啦,我希望你教d仔女時可以教佢了解返成件事先評論人,咀咒人同老屈人🙂
一開始我都平心靜氣覆你!但你一句撻黎咒我爛胸,係你d態度咁差先同你爭論講咁多😅

仲有你唔好玩啦😂我打左5-6年針
就算我喺連鎖美容院或有埋微整嘅診所打局部麻醉再打針都冇麻醉師。唔係全身麻醉呀大佬,到底你有冇微整過架⋯
如果你有好介紹邊度有埋麻醉師嘅美容院我都想去試下

政府已經準備立法規管美容院做入侵性打針喇
岩架啦快點打擊哂無良黑店!我有朋友就係因為d黑店打到硬左!

另外你話「明明去入水袋和自體隆胸仲安全」,come on我由始至終冇話過佢唔好,我認同,只係我未試過,唔係以用家角度真實分享有咩好講?我同你講成份唔係hard sell,係希望你了解左先鬧鬧鬧😂成熟d啦好嘛
麻煩你唔好再問題衍生問題!

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-5-25 07:45 PM 發表

其實你都咁大個人做人呀媽啦,我希望你教d仔女時可以教佢了解返成件事先評論人,咀咒人同老屈人🙂
一開始我都平心靜氣覆你!但你一句撻黎咒我爛胸,係你d態度咁差先同你爭論講咁多😅

仲有你唔好玩啦😂我打左5-6年針
就算我喺連鎖美容院或有埋微整嘅診所打局部麻醉再打針都冇麻醉師。唔係全身麻醉呀大佬,到底你有冇微整過架⋯
如果你有好介紹邊度有埋麻醉師嘅美容院我都想去試下

政府已經準備立法規管美容院做入侵 ...
咁你又係慘架,冇自信到要裝假狗打針,個老公又偷食,我點教仔女你少擔心,顧掂你老公先啦,一陣唔止有小三,仲有小四,小五添
我唔係咒你,我係同你講,你自己有事好喇,咪害埋其他sis, 打咗3個月就話有幾好搏人問你邊間做,係人都睇到你既把戲,不過人地費事踢爆你啫
我就純天然既,冇去整容喎,講整容我真係唔及你呢啲人造人架
唔知幫你打針果個係咪有牌醫生呢可?
明明自己都係睇廣告撞上去,又話諗都唔使諗約左做,即係呢間野你第一次去啦,而家又同間野咁熟?前言不對後語
你慢慢兜啦,阿姐我唔阻你搵食,知疫情關係你地都食谷種要上討論區搵水魚,唔係就連老公都養唔起

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]