• 瀏覽: 105,216
  • 回覆: 55
  • 追帖: 9
+2
引用:
原帖由 connie332 於 2022-1-16 02:08 PM 發表

樓主,打完到依家有無縮?
眨吓眼原來就來兩年,3個月前開始吸收~
但個形仲有 打算再去補!

引用:
原帖由 Strawberry人兒 於 2022-1-18 08:22 PM 發表
我都想知有冇縮
上年大概12月開始慢慢縮,我老公唔講都唔覺🙈
我自己就覺得差唔多可能日日對住
個形仲keep到~~ 但準備返去補

引用:
原帖由 Winnie.L 於 2022-2-18 06:09 AM 發表
樓主,打完兩年,再分享吓感受好嗎?😊
見大家仲係好關心仲有人問,向大家更新一下而家現況~

So far打左已兩年,我2020年中都有返去再補過針,暫時到呢一刻都仲有效果未消哂
3個月前,大約上年12月左右開始縮 ( 其實我老公唔講我都唔覺 )🙈 
自己覺得差別唔太大,可能自己日日對住唔覺,
個shape都仲暫時keep到,唔想返到我以前咁平就ok,所以到而家仲好勤力有按摩搽胸!!儲好錢先準備再約補一補~

至於好多sis問係邊間,板規原因我不能呢度直接公開名
亦費事誤會我喺度賣廣告,真金白銀課金的
有興趣先留言再PM

題外話,上年我朋友貪平去左打另一間,一開始篤佢真係硬到石頭咁,結果而家過左一年多都仲有硬塊剩低,陪佢搵左好多醫生,至今仲未搵到醫生幫佢修復😑激死人!

引用:
原帖由 無奈整齊的南瓜 於 2022-3-17 07:51 PM 發表

想請問打既時候會唔會好痛?要幾耐復原?聽人講支針好長 又要兩三日先消腫😭😭😭
我本身都驚打針  係打麻醉果下有感覺
之後用導管就冇望了 還好,記得當年2-3日個針位埋哂

全部PM哂~~

引用:
原帖由 YY_520520 於 2022-5-27 17:54 發表
我見我朋友打完消左腫摸落去真係幾彈手
係!!所以會想不斷追求更大 我d朋友都上哂癮

引用:
原帖由 Boyboymeow 於 2022-7-17 14:47 發表

想知你打邊間,可以pm嗎?
另外,最終有冇補針
Pm左,唔好意思大家,我見樓上好急既sis,最近忙住湊小朋友無乜睇

引用:
原帖由 油站野生的妹頭 於 2022-7-25 23:18 發表
大家千企冇嘥錢打豐胸ganafill  冇用,打300CC,一個星期消腫就幾乎冇了
300cc應該唔平
你邊間打左😭 分享一下避雷可以嗎

引用:
原帖由 Mapletreelala 於 2022-8-5 09:16 發表

請問樓主打完2年個胸有無咩問題?
早前睇到東張西望,我都怕怕即刻book去check胸,好好彩無事無硬無痛,一切正常,嚇死我老公 

引用:
原帖由 sssn5678 於 2022-8-11 11:36 發表

唔好再打針啦,寧願做手術
間期我都有不斷睇自體脂肪移植/假體隆胸
各有利弊,我由細怕痛,不過都真係想試試自體😍 但要克服對痛既恐懼先🙈😂

引用:
原帖由 sssn5678 於 2022-9-11 11:10 發表

根本就唔應該打豐胸針,咁多副作用
個胸會有硬塊
我覺得好睇牌子/診所,等於我之前個朋友之前係另一間打,想靚又貪平搞到要陪佢周圍睇醫生真係血的教訓⋯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]