• 瀏覽: 105,044
  • 回覆: 168
  • 追帖: 9
+2
可否pm資料thanks

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-3-22 00:56 發表
生完小朋友餵完人奶個胸又the又鬆..超級下垂!事關家庭有小三,所以早排已決心去台灣做抽脂隆胸,點知又遇上疫情無得去..
睇到廣告有Gana Fill仲要係香港,我諗都冇諗就約左做,其實大家做之前一定要諗清楚

其實我超級怕痛既人!
到打果日,有麻醉針但都感覺到痛楚,不過諗下無開刀咁辛苦就冇乜感覺。
初初都好驚打完硬,但好彩冇!!!!
到而家打完到而家差不多一個月
本來A 依家C左右又估佢唔到
...
想知你間的名?也想知你朋友去左出事嗰間的名?你朋友用咩打入胸🙏🏻🙏🏻可pm我嗎

可否pm資料

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2022-3-17 21:02 發表

我本身都驚打針  係打麻醉果下有感覺
之後用導管就冇望了 還好,記得當年2-3日個針位埋哂
想知道係邊間 請pm

我見我朋友打完消左腫摸落去真係幾彈手

想知pm pls 同小心邊一間🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2022-3-17 17:16 發表

見大家仲係好關心仲有人問,向大家更新一下而家現況~

So far打左已兩年,我2020年中都有返去再補過針,暫時到呢一刻都仲有效果未消哂
3個月前,大約上年12月左右開始縮 ( 其實我老公唔講我都唔覺 )🙈 
自己覺得差別唔太大,可能自己日日對住唔覺,
個shape都仲暫時keep到,唔想返到我以前咁平就ok,所以到而家仲好勤力有按摩搽胸!!儲好錢先準備再約補一補~

至於好多sis問係邊 ...
Dm pls 

全部PM哂~~

引用:
原帖由 YY_520520 於 2022-5-27 17:54 發表
我見我朋友打完消左腫摸落去真係幾彈手
係!!所以會想不斷追求更大 我d朋友都上哂癮

可否PM 呀 謝謝!

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2022-3-17 17:16 發表

So far打左已兩年,我2020年中都有返去再補過針,暫時到呢一刻都仲有效果未消哂
3個月前,大約上年12月左右開始縮 ( 其實我老公唔講我都唔覺 )🙈 
個shape都仲暫時keep到,唔想返到我以前咁平就ok,所以到而家仲好勤力有按摩搽胸!!儲好錢先準備再約補一補~

請問可以pm在邊間做嗎?謝謝

想知你朋友係邊間打衰左同埋你係邊間 打左幾多cc
求pm🙏thank you

同上, 想知你朋友邊間打衰左, 同埋你係邊間打?? ? 急問, 因為已落訂。 thank you 🥹🥹

引用:

可以PM朋友喺邊度打嗎?等我哋可以小心啲,另外想知道你每邊打咗幾多CC同埋可以PM我你打果間診所嘅名嗎?thanks 

樓主我都add左你WeChat想問你邊間打同你frd邊間打 Thanks
你都可以pm我 如果收唔到WeChat 謝謝你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]