• 瀏覽: 105,028
  • 回覆: 168
  • 追帖: 9
+2
引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-3-22 12:56 AM 發表
生完小朋友餵完人奶個胸又the又鬆..超級下垂!事關家庭有小三,所以早排已決心去台灣做抽脂隆胸,點知又遇上疫情無得去..
睇到廣告有Gana Fill仲要係香港,我諗都冇諗就約左做,其實大家做之前一定要諗清楚

其實我超級怕痛既人!
到打果日,有麻醉針但都感覺到痛楚,不過諗下無開刀咁辛苦就冇乜感覺。
初初都好驚打完硬,但好彩冇!!!!
到而家打完到而家差不多一個月
本來A 依家C左右又估佢唔到
...
有興趣WOR,係邊間做?

朋友一直惗做假體,原嚟仲可以打針嘞

引用:
原帖由 橋頭高馬 於 2020-11-15 08:56 PM 發表
朋友一直惗做假體,原嚟仲可以打針嘞
係呀
不過就無假體keep咁耐

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-3-22 12:56 AM 發表
生完小朋友餵完人奶個胸又the又鬆..超級下垂!事關家庭有小三,所以早排已決心去台灣做抽脂隆胸,點知又遇上疫情無得去..
睇到廣告有Gana Fill仲要係香港,我諗都冇諗就約左做,其實大家做之前一定要諗清楚

其實我超級怕痛既人!
到打果日,有麻醉針但都感覺到痛楚,不過諗下無開刀咁辛苦就冇乜感覺。
...
恐怕不是醫生打,小心!

引用:

其實我超級怕痛既人!
...
邊間打?我想打

最近聽到真豐胸針尼樣嘢,都想了解下,睇下係唔係有效

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-3-27 11:54 AM 發表

150cc打哂兩邊胸,佢話如果我滿意現狀,唔洗補打,但其實我想去到D
樓主,打完到依家有無縮?

我都想知有冇縮

引用:
原帖由 connie332 於 2022-1-16 02:08 PM 發表

樓主,打完到依家有無縮?
眨吓眼原來就來兩年,3個月前開始吸收~
但個形仲有 打算再去補!

引用:
原帖由 Strawberry人兒 於 2022-1-18 08:22 PM 發表
我都想知有冇縮
上年大概12月開始慢慢縮,我老公唔講都唔覺🙈
我自己就覺得差唔多可能日日對住
個形仲keep到~~ 但準備返去補

樓主,打完兩年,再分享吓感受好嗎?😊

請問打完兩年有出現硬塊嗎?感覺還好?邊間診所打!我都想去! 

哈哈哈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]