• 瀏覽: 99,307
  • 回覆: 163
  • 追帖: 9
+2
Dm plzzzzz
想知邊間打,同埋出事個間係邊間TT

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2022-5-28 07:33 發表
全部PM哂~~
Can pm me ma?! Thx 

引用:
原帖由 連續平平主題 於 17-3-2022 17:16 發表

見大家仲係好關心仲有人問,向大家更新一下而家現況~

So far打左已兩年,我2020年中都有返去再補過針,暫時到呢一刻都仲有效果未消哂
3個月前,大約上年12月左右開始縮 ( 其實我老公唔講我都唔覺 )🙈 
自己覺得差別唔太大,可能自己日日對住唔覺,
個shape都仲暫時keep到,唔想返到我以前咁平就ok,所以到而家仲好勤力有按摩搽胸!!儲好錢先準備再約補一補~

至於好多sis問係邊 ...
想知你打邊間,可以pm嗎?
另外,最終有冇補針

大家千企冇嘥錢打豐胸ganafill  冇用,打300CC,一個星期消腫就幾乎冇了

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-3-27 11:54 發表

150cc打哂兩邊胸,佢話如果我滿意現狀,唔洗補打,但其實我想去到D
請問樓主打完2年個胸有無咩問題?

請問有那一間推薦?我打完四個月感覺不自然還有硬塊,四個月已經流失很多

引用:
原帖由 lovelysun 於 2022-8-11 03:41 發表
請問有那一間推薦?我打完四個月感覺不自然還有硬塊,四個月已經流失很多
唔好再打針啦,寧願做手術

想分享下,我一年前打左gana fill body set
係邊間就唔講了
so far 宜家未有副作用
我個陣打左3支
其實唔算分別好大(醫生話我原本大,可以打好多入去,佢話我可以打到E都得)
個時打完係C-細D左右
呢一年不斷食食食 體重上升左5kg
胸都有大左漲左 宜家93cm > 下圍71
同埋手感真係同冇打冇分別

可能我本身d肉偏林身,我自己真係完全分唔到有打吅冇打d肉有乜分別,男朋友都唔知😂

不過係到分享,純粹想交流下,
時間耐左,希望可以再update下

早幾日睇完東張西望,宜家有d驚(雖然咩副作用都未有)
想去照下個胸

有冇sis都可以update下

想問下你係邊度打?餵完人奶的確都有呢個問題,媽媽係好偉大。有無諗過做假體隆胸?有無人知香港係邊個醫生做得好?

引用:
原帖由 lovelysun 於 2022-8-11 03:41 發表
可以分享你果間叫咩名,show 一個字都好,等其他人唔好去果間

引用:
原帖由 油站野生的妹頭 於 2022-7-25 23:18 發表
大家千企冇嘥錢打豐胸ganafill  冇用,打300CC,一個星期消腫就幾乎冇了
過萬蚊一個星期?可以share 下喺邊間嗎

唔好打ganafill body set
我打過3次,第一次打gana full body set 差不多3萬幾,150cc 每邊胸75cc,果陣選呢個body set而唔係Hans fill透明質酸既原因係個姑娘講個成份主要係刺激你內在自體再生,咁感覺上係自已嘢好似好啲。但打完一星期,我已經覺同無打無咩分別。錢又洗左,效果又唔多覺有. . . 
一年幾兩年後搵另一間銅鑼灣度再做咨詢,個醫生聽到我話我打過body set已經話咁我個胸有機會打唔大,而且仲分享佢做咁耐,見十個有九個打body set既人都唔會有佢講既效果之餘!仲會block住個胸!之後想補針都有機打唔大!而且仲會影響之後再打既形狀🙄🙄️我好彩之後係銅鑼灣打第一次,打得大小小,但但形已有改變,變左蝴蝶胸,無人哋處女波打得咁靚,咁隔一個月我想再大啲去補打,個body set副作用就出來. . . 個胸硬左一塊!點摔都係咁,打果陣醫生已feel到,因為佢注射果啲ha係真係軟既,但就零零捨捨有個位有一塊硬塊🥹🥹🥹
所以呢. . . 打ha好過body set吖

引用:
原帖由 無私隨和的外套 於 2022-9-11 09:00 發表
唔好打ganafill body set
我打過3次,第一次打gana full body set 差不多3萬幾,150cc 每邊胸75cc,果陣選呢個body set而唔係Hans fill透明質酸既原因係個姑娘講個成份主要係刺激你內在自體再生,咁感覺上係自已嘢好似好啲。但打完一星期,我已經覺同無打無咩分別。錢又洗左,效果又唔多覺有. . . 
一年幾兩年後搵另一間銅鑼灣度再做咨詢,個醫生聽 ...
根本就唔應該打豐胸針,咁多副作用
個胸會有硬塊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]