• 瀏覽: 104,519
  • 回覆: 168
  • 追帖: 9
+2
生完小朋友餵完人奶個胸又the又鬆..超級下垂!事關家庭有小三,所以早排已決心去台灣做抽脂隆胸,點知又遇上疫情無得去..
睇到廣告有Gana Fill仲要係香港,我諗都冇諗就約左做,其實大家做之前一定要諗清楚

其實我超級怕痛既人!
到打果日,有麻醉針但都感覺到痛楚,不過諗下無開刀咁辛苦就冇乜感覺。
初初都好驚打完硬,但好彩冇!!!!
到而家打完到而家差不多一個月
本來A 依家C左右又估佢唔到
因為好中意呢個型 同享受而家生活
所以超怕好快流失
有冇sis有啲好用嘅緊緻豐胸膏介紹??

題外話 因為個胸戰勝左小三 都唔知開心定sad好!

即係填充?

幾錢呀?我以前去謝允淇做過,一啲功效都無,所以去左轉台灣做自體脂肪豐胸,本身只有A空杯,依家兩個月了,去到B杯。但我仲想再大到D+杯(都係要趕走小三😭😭😭😭

引用:
原帖由 azureme 於 2020-3-27 10:08 AM 發表
即係填充?
係打PLLA激活膠原蛋白

引用:
原帖由 不基白滑的婆仔 於 2020-3-27 11:19 AM 發表
幾錢呀?我以前去謝允淇做過,一啲功效都無,所以去左轉台灣做自體脂肪豐胸,本身只有A空杯,依家兩個月了,去到B杯。但我仲想再大到D+杯(都係要趕走小三😭😭😭😭) ...
我打左兩萬幾,你台灣整幾$呀?

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-3-27 11:31 AM 發表

係打PLLA激活膠原蛋白
即係童顏針啲fd?
打左幾多容量?一邊一針?

打完即時升級?有無腫?

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-3-27 11:32 AM 發表

我打左兩萬幾,你台灣整幾$呀?
台幣二十萬,我本身係A空売。

引用:
原帖由 不基白滑的婆仔 於 2020-3-27 11:19 AM 發表
幾錢呀?我以前去謝允淇做過,一啲功效都無,所以去左轉台灣做自體脂肪豐胸,本身只有A空杯,依家兩個月了,去到B杯。但我仲想再大到D+杯(都係要趕走小三😭😭😭😭) ...
弱弱問:咩叫A空杯?

自體脂肪好似好快會玩完?

引用:
原帖由 azureme 於 2020-3-27 11:39 AM 發表

弱弱問:咩叫A空杯?

自體脂肪好似好快會玩完?
我帶bar係帶 b, 但生完後入面無晒脂肪,空杯就只係得個皮無肉。

係咪好快玩完我又唔知,但上網睇啲人又話做完養胸可以升多兩杯,我都唔知點養胸。我想再大啲......可能疫情後再去做第二次

引用:
原帖由 azureme 於 2020-3-27 11:35 AM 發表

即係童顏針啲fd?
打左幾多容量?一邊一針?

打完即時升級?有無腫?
係呀 上網睇到睇到同童顏針原理一樣
我打左150CC,一邊胸2針
打完即時大好多 但係過兩日消咗腫個型仲靚

引用:
原帖由 不基白滑的婆仔 於 2020-3-27 11:42 AM 發表

我帶bar係帶 b, 但生完後入面無晒脂肪,空杯就只係得個皮無肉。

係咪好快玩完我又唔知,但上網睇啲人又話做完養胸可以升多兩杯,我都唔知點養胸。我想再大啲......可能疫情後再去做第二次 ...
痛唔痛? 超怕痛,我仲想再大啲
諗緊加碼定等去台灣

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-3-27 11:44 AM 發表

痛唔痛? 超怕痛,我仲想再大啲
諗緊加碼定等去台灣
我二月去做,自己隻身去,做完第一晚,麻醉藥散咗,又痛又攰又瞓唔到。頭三、四日比較攰啲

你好好彩啦,可以有C

引用:
原帖由 不基白滑的婆仔 於 2020-3-27 11:42 AM 發表

係咪好快玩完我又唔知,但上網睇啲人又話做完養胸可以升多兩杯,我都唔知點養胸。我想再大啲......可能疫情後再去做第二次 ...
得返皮⋯⋯餵人奶?
而家填返滿未?摸落去有無一舊舊

養胸係咪都係食補?高蛋白、高脂,精油按摩之類?

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2020-3-27 11:43 AM 發表

係呀 上網睇到睇到同童顏針原理一樣
我打左150CC,一邊胸2針
打完即時大好多 但係過兩日消咗腫個型仲靚
嘩!
唔怪之得要咁多錢啦
150cc分兩邊?
要唔要再補打?

Btw打完第時得唔得餵人奶?

引用:
原帖由 azureme 於 2020-3-27 11:48 AM 發表

得返皮⋯⋯餵人奶?
而家填返滿未?摸落去有無一舊舊

養胸係咪都係食補?高蛋白、高脂,精油按摩之類?
無餵人奶。可能係我食嘢食得好少,無營養吧。
現在填妥左,但都係去到B😭😭😭😭。我目標想去到D OR E CUP。 豐胸果度話養胸(多吸收高蛋白質食物)仲可以大。我唔知係咪年紀大,無後生女吸收得咁好,我未見到大再大到囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]