• 瀏覽: 104,600
  • 回覆: 168
  • 追帖: 9
+2
引用:
原帖由 Winnie.L 於 2022-2-18 06:09 AM 發表
樓主,打完兩年,再分享吓感受好嗎?😊
見大家仲係好關心仲有人問,向大家更新一下而家現況~

So far打左已兩年,我2020年中都有返去再補過針,暫時到呢一刻都仲有效果未消哂
3個月前,大約上年12月左右開始縮 ( 其實我老公唔講我都唔覺 )🙈 
自己覺得差別唔太大,可能自己日日對住唔覺,
個shape都仲暫時keep到,唔想返到我以前咁平就ok,所以到而家仲好勤力有按摩搽胸!!儲好錢先準備再約補一補~

至於好多sis問係邊間,板規原因我不能呢度直接公開名
亦費事誤會我喺度賣廣告,真金白銀課金的
有興趣先留言再PM

題外話,上年我朋友貪平去左打另一間,一開始篤佢真係硬到石頭咁,結果而家過左一年多都仲有硬塊剩低,陪佢搵左好多醫生,至今仲未搵到醫生幫佢修復😑激死人!

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2022-3-17 05:16 PM 發表

So far打左已兩年,我2020年中都有返去再補過針,暫時到呢一刻都仲有效果未消哂
3個月前,大約上年12月左右開始縮 ( 其實我老公唔講我都唔覺 )🙈 
個shape都仲暫時keep到,唔想返到我以前咁平就ok,所以到而家仲好勤力有按摩搽胸!!儲好錢先準備再約補一補~

至於好多sis問係邊 ...
想請問打既時候會唔會好痛?要幾耐復原?聽人講支針好長 又要兩三日先消腫😭😭😭

引用:
原帖由 無奈整齊的南瓜 於 2022-3-17 07:51 PM 發表

想請問打既時候會唔會好痛?要幾耐復原?聽人講支針好長 又要兩三日先消腫😭😭😭
我本身都驚打針  係打麻醉果下有感覺
之後用導管就冇望了 還好,記得當年2-3日個針位埋哂

想問你係邊間打嫁,想去打

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2022-3-17 05:16 PM 發表

樓主 可以pm話我知邊間嗎?

可以pm我邊間嗎?

引用:

可否pm診所資料thanks

引用:

請問可否pm係邊間診所?

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2022-2-17 20:06 發表

上年大概12月開始慢慢縮,我老公唔講都唔覺🙈
我自己就覺得差唔多可能日日對住
個形仲keep到~~ 但準備返去補
Pm the detail 

Pm more details 

你好,想問一下喺邊度做㗎?可pm嗎?謝謝

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2022-3-17 17:16 發表

Pm資料啊唔該~同埋你朋友係打咩針?

引用:
原帖由 連續平平主題 於 2022-3-17 21:02 發表

我本身都驚打針  係打麻醉果下有感覺
之後用導管就冇望了 還好,記得當年2-3日個針位埋哂
樓主請問可以看看微信嗎,加咗你但係你冇確認我,想知道資料

我是來lm長智識的

Pm

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]