• 瀏覽: 4,382
  • 回覆: 31
我同太太已經結婚超過20年,夫妻感情不錯,佢一向性慾好強,大家都可以配合。但今年我身體不好,工作壓力大,做愛次數急劇減小,佢脾氣變得好煩躁,說話語氣都變左。我是愛她的,您會同意或鼓勵佢找第三方滿足嗎?

熱賣及精選
佢自己有偷偷用

回覆 引用 TOP

投入唔到答唔到、因為邊有你咁規

回覆 引用 TOP

無人想自己身體有事

回覆 引用 TOP

肉体啫,同心喺你度咪得囉

回覆 引用 TOP

肉體0者~ 佢0的錢仲擺係你到咁咪得0羅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 timon.lei 於 2020-3-19 10:09 AM 發表

我同太太已經結婚超過20年,夫妻感情不錯,佢一向性慾好強,大家都可以配合。但今年我身體不好,工作壓力大,做愛次數急劇減小,佢脾氣變得好煩躁,說話語氣都變左。我是愛她的,您會同意或鼓勵佢找第三方滿足嗎? ...
睇你接吾接受,而家好多人都咁做

引用:
原帖由 引水華 於 2020-3-19 12:38 PM 發表

睇你接吾接受,而家好多人都咁做
好多人咁做?係各自揾食?

引用:
原帖由 timon.lei 於 2020-3-20 09:28 AM 發表

好多人咁做?係各自揾食?
系,年代吾同

引用:
原帖由 引水華 於 2020-3-20 09:50 AM 發表

系,年代吾同
我都係心大心細

引用:
原帖由 timon.lei 於 2020-3-20 10:02 AM 發表

我都係心大心細
加朋友私聊

引用:
原帖由 timon.lei 於 2020-3-19 10:09 AM 發表

我同太太已經結婚超過20年,夫妻感情不錯,佢一向性慾好強,大家都可以配合。但今年我身體不好,工作壓力大,做愛次數急劇減小,佢脾氣變得好煩躁,說話語氣都變左。我是愛她的,您會同意或鼓勵佢找第三方滿足嗎? ...
老婆性慾好強, 如果有小鮮肉滿足佢呢方面, 我是OKAY的

引用:
原帖由 thatoldtruck 於 2020-3-20 10:18 AM 發表

老婆性慾好強, 如果有小鮮肉滿足佢呢方面, 我是OKAY的
如果放開她,就很難控制她什麼人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]