• 瀏覽: 2,084
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
就來40歲了,眼袋都唔客氣既係我面度了…..唔知眼袋恢復期要幾耐先比較自然?希望睇起來唔似動過刀

回覆 引用 TOP

可以搵多幾個整形外科醫師問下
我去年都帶我媽去台北新X搵蕭醫師處理眼袋
術前諮詢時
蕭醫師就建議我媽整隱形眼袋移位手術合併蘋果肌填脂
蕭醫師說我媽眼袋唔系超級大個種
但因為臉型關係
顯得眼袋大!
如果只係將眼袋處理掉
並唔會讓我媽變年輕
反而會令臉部輪廓線變得好奇怪~

因為諮詢時蕭醫師就非常親切同專業
所以我睇都冇猶豫就照蕭醫師建議去整隱形眼袋移位手術合併蘋果肌填脂
術後效果非常好!好自然!
我媽都好感謝蕭醫師既建議
宜家佢去唱歌都被叫靚女~
但樓主排唔排斥抽脂先?

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2020-3-18 04:18 PM 發表

眼袋手術消腫後就冇人會知動刀,大部分都用Laser做內開,手術後等7-10日腫完暪天過海冇人知

利申大約兩年前係香港做左,名人xx外科中心
用Laser做內開幾錢?麻醉時冇麻醉師?
香港點解貴…請專業麻醉師做才能買安全…

引用:
原帖由 樹下老黑頭 於 2020-3-19 12:47 PM 發表

可以搵多幾個整形外科醫師問下
我去年都帶我媽去台北新X搵蕭醫師處理眼袋
術前諮詢時
蕭醫師就建議我媽整隱形眼袋移位手術合併蘋果肌填脂
蕭醫師說我媽眼袋唔系超級大個種
但因為臉型關係
顯得眼袋大!
如果只係將眼袋處理掉
並唔會讓我媽變年輕
反而會令臉部輪廓線變得好奇怪~

因為諮詢時蕭醫師就非常親切同專業
所以我睇都冇猶豫就照蕭醫師建議去整隱形眼袋移位手術合併蘋果肌填脂
術 ...
為左靚當然可以~
可以除眼袋可以整得好自然
我都可以!
咁妳媽媽咁樣要幾錢阿?
恢復期幾耐?需要休息幾耐?
因為公司冇可能比我請長假
不過睇宜家情勢
台灣入境都限制了
都係遲啲去啦

引用:
原帖由 海灘明鳳凰 於 2020-3-19 05:24 PM 發表

為左靚當然可以~
可以除眼袋可以整得好自然
我都可以!
咁妳媽媽咁樣要幾錢阿?
恢復期幾耐?需要休息幾耐?
因為公司冇可能比我請長假
不過睇宜家情勢
台灣入境都限制了
都係遲啲去啦 ...
我記得好似7萬台幣左右,不過眼袋手術都要睇每個人既原因同狀態,建議妳都搵蕭醫師諮詢下先,或者可以寄張相私訊去到新聖FB問,佢地睇完相會大概比一個方向妳參考

眼袋內開 好快好返 差唔多一個星期就好得7788
完全睇唔出有開過刀
眼袋外開因為有縫線 差唔多要2~3個星期先好
醫生既縫線技術好重要 縫喺眼睫毛下 恢復後幾乎睇唔

回覆 引用 TOP

要看看手術順不順利呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹下老黑頭 於 2020-3-24 02:47 PM 發表

我記得好似7萬台幣左右,不過眼袋手術都要睇每個人既原因同狀態,建議妳都搵蕭醫師諮詢下先,或者可以寄張相私訊去到新聖FB問,佢地睇完相會大概比一個方向妳參考 ...
可否PM 我邊間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹下老黑頭 於 2020-3-24 02:47 PM 發表

我記得好似7萬台幣左右,不過眼袋手術都要睇每個人既原因同狀態,建議妳都搵蕭醫師諮詢下先,或者可以寄張相私訊去到新聖FB問,佢地睇完相會大概比一個方向妳參考 ...
香港做我搵過最平萬幾都有,7萬台幣即係差唔多18-19k, 未計機票同住宿,香港同台灣做有咩分別🙏🏻謝謝你,我想做左好耐

引用:
原帖由 macyleung 於 2020-5-6 06:08 PM 發表

香港做我搵過最平萬幾都有,7萬台幣即係差唔多18-19k, 未計機票同住宿,香港同台灣做有咩分別🙏🏻謝謝你,我想做左好耐
sis 係邊度做ga

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]