• 瀏覽: 5,646
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-10-3 06:19 PM 關閉
有無sis 都係咁,拍拖拍到成日諗住男朋友, 難集中在自己身上;而且好多野擔心,例如驚佢識其他女仔(佢工作上同好多人合作,亦識得多女仔朋友);但明明男朋友對自己好。
其實自知咁樣好辛苦,但好難改變自己mindset...

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2020-3-16 01:27 PM 發表

有無sis 都係咁,拍拖拍到成日諗住男朋友, 難集中在自己身上;而且好多野擔心,例如驚佢識其他女仔(佢工作上同好多人合作,亦識得多女仔朋友);但明明男朋友對自己好。
其實自知咁樣好辛苦,但好難改變自己mindset... ...
你可以諗下我

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

你男友又成日掛住佢嘅男友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2020-3-16 13:27 發表

其實自知咁樣好辛苦,但好難改變自己mindset... ...
因為你太愛佢,要適當調整心態,互相信任對方,並找一種雙方都能接受又唔影響身心健康與學習或工作嘅相處方式,咁先可以長期幸福相愛,祝你成功!

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2020-3-16 01:27 PM 發表

巧簡單啫,買個Gps手錶比佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平常的人 於 2020-3-16 02:14 PM 發表

因為你太愛佢,要適當調整心態,互相信任對方,並找一種雙方都能接受又唔影響身心健康與學習或工作嘅相處方式,咁先可以長期幸福相愛,祝你成功! ...
確是愛佢,愛的同時,又會想佢「聽話」、忠誠之類,亦好易因小事就多疑、唔信任。其實知咁樣很唔健康。
多唔多女仔係咁呢,超無安全感;男人又好似好少會咁,兩種唔同生物

引用:

食過腸,返唔到轉頭啫。

回覆 引用 TOP

因為食過返尋味

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2020-3-16 13:27 發表

妳真喺好投入

回覆 引用 TOP

引用:

怕都冇用。要怕就怕他是玩的,否則係愛妳就愛妳。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2020-3-16 04:29 PM 發表

確是愛佢,愛的同時,又會想佢「聽話」、忠誠之類,亦好易因小事就多疑、唔信任。其實知咁樣很唔健康。
多唔多女仔係咁呢,超無安全感;男人又好似好少會咁,兩種唔同生物 ...
答案很簡單, 因為你覺得你男朋友係高富帥之類, 而你自己的質素又一般, 所以會覺得有好多女仔吼住佢, 如果你自己係美富白的話,就會沒有這個問題。

引用:

去買條狗鍊鎖住佢law

引用:

做你男友真有褔,有個咁全心全意投入嘅女仔錫

回覆 引用 TOP

我覺得係樓主以前愛情路上可能受過傷...
而家好冇安全感

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]