• 瀏覽: 2,878
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
我男朋友係尋晚同我分手,一直都以為佢唔會走,但最後佢話忍夠我,想自己一個,對我死心,一齊左1年多嘅感情就冇左,我知我地感情變左好多,但係冇諗過一下子話冇就冇。個心好唔捨得,但係我知幸福又怎可勉強。

熱賣及精選
引用:
原帖由 你好好丫 於 2020-3-16 01:11 PM 發表

我男朋友係尋晚同我分手,一直都以為佢唔會走,但最後佢話忍夠我,想自己一個,對我死心,一齊左1年多嘅感情就冇左,我知我地感情變左好多,但係冇諗過一下子話冇就冇。個心好唔捨得,但係我知幸福又怎可勉強。 ...
佢忍你乜?你知唔知先?佢咁講好似忍咗你好耐喎

我個咪又係咁絕, whatsapp佢點都唔回覆我, 不過都好, 俾d時間我去忘記呢個衰人.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 周老頭 於 2020-3-16 01:37 PM 發表

佢忍你乜?你知唔知先?佢咁講好似忍咗你好耐喎
你講得岩,佢真係忍左我好耐,成日話改又改唔好,成日以為佢唔會走,到佢忍夠就頂唔順,其實我好想搵佢,但我知佢唔會想再同我一齊

引用:
原帖由 你好好丫 於 2020-3-16 02:32 PM 發表

你講得岩,佢真係忍左我好耐,成日話改又改唔好,成日以為佢唔會走,到佢忍夠就頂唔順,其實我好想搵佢,但我知佢唔會想再同我一齊
咁有因先有果,你有乜咁難改呀?

我都忘記唔到佢

引用:
原帖由 toyou 於 2020-3-17 05:08 PM 發表

我都忘記唔到佢
散左幾耐?

回覆 引用 TOP

你只係失去一個不愛你的人

回覆 引用 TOP

忘記哩個人LA~一個男人做得咁絕, 好難會回頭

回覆 引用 TOP

知5知自己衰咩

回覆 引用 TOP

一個人要走,只要你講一聲分手,佢會立即同意,唔會返轉頭。由佢。

回覆 引用 TOP

同病相憐

回覆 引用 TOP

如果係公主病就一定無彎轉.
因為太多女人有呢種病,
一般男人總會遇上幾個公主病患.
所以破壞性係肯定的,
叫唔聽即走.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 周老頭 於 2020-3-16 04:13 PM 發表

咁有因先有果,你有乜咁難改呀?
一個可憐的人必有可恨之處,空月來風定必无因。失去一個人希望你得到一些啟發。

智者務其實,愚者爭虛名。
莫以善小而不為,勿以惡小而為之。

回覆 引用 TOP

Want to break up let him go, want to go people do not have to retain.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]