• 瀏覽: 595
  • 回覆: 8
我有一段感情,一開始時他已經呃我,直到他太太搵我才知道,他原來沒有離婚,當我疏遠他的時候,他不斷向我解釋,告訴我他會離婚,我心軟接受左他解釋,其間為了這個問題,不斷有爭執,後來他唔舒服,我陪他睇醫生,醫生證實他患上糖尿病,自此他就借這個理由同我分手,但我仍然好愛他,分手後他間歇性都有搵我,只係想吐苦水,我亦樂意聆聽,因為我還是愛他,還抱一絲希望,而且主動跟他說希望和他重新開始,只是他喜歡時便回你一兩句,不喜歡時便不加理會,我真的很傻,還相信他是真的忙,體諒他身體因病而好累,今晚我發現他在FB上讚另一個網友(當然是女性) 靚,我知道此時此刻我再沒有權利去嬲,但我真的控制不到情緒,個心好痛! 我真的很傻😭😭

熱賣及精選

糖尿會影嚮 功能
離開
你會幸福啲

引用:
原帖由 諾雪 於 2020-3-15 05:28 AM 發表

我有一段感情,一開始時他已經呃我,直到他太太搵我才知道,他原來沒有離婚,當我疏遠他的時候,他不斷向我解釋,告訴我他會離婚,我心軟接受左他解釋,其間為了這個問題,不斷有爭執,後來他唔舒服,我陪他睇醫生,醫生證實他患上糖尿病,自此他就借這個理由同我分手,但我仍然好愛他,分手後他間歇性都有搵我,只係想吐苦水,我亦樂意聆聽,因為我還是愛他,還抱一絲希望,而且主動跟他說希望和他重新開始,只是他喜歡時便回你一 ...
現在醒覺也未算遲。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-3-15 06:00 AM 發表

糖尿會影嚮 功能
離開
你會幸福啲
有醫學常識喎!

引用:
原帖由 dc31 於 2020-3-15 09:12 AM 發表

有醫學常識喎!
唔知係係道,班門弄斧了
似我鍾意基佬大叔就唔同呢,即刻無煩惱😉

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-3-15 09:15 AM 發表

唔知係係道,班門弄斧了
似我鍾意基佬大叔就唔同呢,即刻無煩惱😉
基叔對你咁大吸引?

引用:
原帖由 dc31 於 2020-3-15 09:19 AM 發表

基叔對你咁大吸引?
我都有名係叫,基妹,梗要配基叔啦😊

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-3-15 09:22 AM 發表

我都有名係叫,基妹,梗要配基叔啦😊
不基,含情的妹頭........
好清晰咁表達咗啦!

引用:
原帖由 dc31 於 2020-3-15 09:25 AM 發表

不基,含情的妹頭........
好清晰咁表達咗啦!
不,基,含情的妹頭
咁砌先啱😆

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]