• 瀏覽: 12,329
  • 回覆: 69
暗戀太累了,為了一個中意嘅人默默嘅付出,邊驚冇回報,知佢愛嘅系別人,可系仲系為佢付出
我會為佢嘅開心而開心,為佢嘅難過而難過;可系佢只會為佢嘅開心而開心,為佢嘅難過而難過!

熱賣及精選
你係個有情人, 睇嚟你沒有捅破層保鮮紙啦, 勇敢表白去吧, 會成功嘅

引用:
原帖由 Johnny808 於 2020-3-13 07:27 PM 發表

暗戀太累了,為了一個中意嘅人默默嘅付出,邊驚冇回報,知佢愛嘅系別人,可系仲系為佢付出
我會為佢嘅開心而開心,為佢嘅難過而難過;可系佢只會為佢嘅開心而開心,為佢嘅難過而難過! ...
講得好,最痛心係有時會諗佢同其他人卿卿我我,真係灰到一個點

引用:
原帖由 大嶼山風箏騎士 於 2020-3-15 09:03 AM 發表

你係個有情人, 睇嚟你沒有捅破層保鮮紙啦, 勇敢表白去吧, 會成功嘅
我唔想和我暗戀嘅人做朋友,我驚我越陷越深!

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-3-17 12:32 PM 發表

講得好,最痛心係有時會諗佢同其他人卿卿我我,真係灰到一個點
暗戀真系好痛苦,靜靜地睇着,只敢把呢份感情藏喺心底,
還一臉清高、漠然嘅從TA身邊走過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Johnny808 於 2020-3-13 07:27 PM 發表

我會為佢嘅開心而開心,為佢嘅難過而難過;可系佢只會為佢嘅開心而開心,為佢嘅難過而難過! ...
咁明戀啦,得就得,唔得就死心算啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 风风火火 於 2020-3-20 10:37 AM 發表

暗戀累是累,但是挺美好的啊
暗戀系種害人嘅心毒

回覆 引用 TOP

引用:

有幾累,17歲暗戀一個女仔到依家我都55歲重未能忘記佢

位置q 1拖2 
2串1 一千蚊注..咁買..
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]