• 瀏覽: 8,058
  • 回覆: 41
一齊左個零月🧐

你係想盡快一嚐佢既first kiss啫~

引用:
原帖由 hohosend 於 2020-3-13 03:33 PM 發表

你係想盡快一嚐佢既first kiss啫~
咁嚐咗之後呢?
或者應該問,男友成日kiss女友,係出於鍾意,定出於性

回覆 引用 TOP

有幾鍾意要問男仔, 性就係一定。

回覆 引用 TOP

點樣可以知佢有幾鍾意

引用:
原帖由 1abd 於 2020-3-14 11:39 AM 發表

點樣可以知佢有幾鍾意
有幾在意你(女方),例如關心你行蹤,有冇關心你感受,有冇在意你講過嘅說話,有冇留意你喜好, 約會喺咩地方,做D乜嘢,見面密度。

引用:
原帖由 1abd 於 2020-3-14 11:39 AM 發表

點樣可以知佢有幾鍾意
kiss你,你有咩feel, 係急色, 溫柔, 鍾意你kiss你,想你都鍾意/enjoy, 吾係為左咀到/左你的成功感。

引用:
原帖由 hohosend 於 2020-3-14 01:22 PM 發表

有幾在意你(女方),例如關心你行蹤,有冇關心你感受,有冇在意你講過嘅說話,有冇留意你喜好, 約會喺咩地方,做D乜嘢,見面密度。
以上講嘅,感覺佢都有做嘅
約會地點:放工就食飯,周圍行下,假日通常行山/食飯睇戲,都係一般嘢

反而見面密度我比較在意:一星期兩次,係我提出嘅,本來一星期一次佢都覺得夠
覆訊息密度:本身拍拖前佢都唔係經常覆,一齊之後我有講我需要,佢覆得多咗(平均30-90分鐘覆)同埋會報到,通常放工會打電話短傾,夜晚臨瞓前再傾30-50分鐘電話

引用:
原帖由 hohosend 於 2020-3-14 01:26 PM 發表

kiss你,你有咩feel, 係急色, 溫柔, 鍾意你kiss你,想你都鍾意/enjoy, 吾係為左咀到/左你的成功感。
你諗得好透徹!!
我覺得一時時,大部分時間我唔鍾意佢都唔會夾硬嚟,但有時少少情不自禁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1abd 於 2020-3-14 05:18 PM 發表

以上講嘅,感覺佢都有做嘅
約會地點:放工就食飯,周圍行下,假日通常行山/食飯睇戲,都係一般嘢

反而見面密度我比較在意:一星期兩次,係我提出嘅,本來一星期一次佢都覺得夠
覆訊息密度:本身拍拖前佢都唔係經常覆,一齊之後我有講我需要,佢覆得多咗(平均30-90分鐘覆)同埋會報到,通常放工會打電話短傾,夜晚臨瞓前再傾30-50分鐘電話 ...
進展良好,好吖~

感覺又良好,祝你愉快

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1abd 於 2020-3-13 08:02 AM 發表

一齊左個零月🧐
睇人啦, 唔係個個都好鍾意kiss, 成日想要

樓主應該係初戀......

これが人の夢、人の望み、人の業!
企係男仔立場係會既

回覆 引用 TOP

正常都會好想KISS啦,熱戀期喎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]