• 瀏覽: 15,946
  • 回覆: 76
大大話話我都有成五六年冇拍拖,唔係性格唔啱,就係錯timing,年年拜月老爺爺都係咁,呢排經朋友介紹走咗去睇個算命師父,佢一嚟就話我雙目無神,成日好似未瞓醒咁,點會有桃花,就算有都好易走漏眼,話化妝好,做咩美容都好,要搞搞佢,如果唔係有排都無桃花,唉我可以點啊?

熱賣及精選
引用:
原帖由 ao.CK 於 2020-3-11 03:46 PM 發表

大大話話我都有成五六年冇拍拖,唔係性格唔啱,就係錯timing,年年拜月老爺爺都係咁,呢排經朋友介紹走咗去睇個算命師父,佢一嚟就話我雙目無神,成日好似未瞓醒咁,點會有桃花,就算有都好易走漏眼,話化妝好,做咩美容都好,要搞搞佢,如果唔係有排都無桃花,唉我可以點啊? ...
十二點前訓

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ao.CK 於 2020-3-11 03:46 PM 發表

大大話話我都有成五六年冇拍拖,唔係性格唔啱,就係錯timing,年年拜月老爺爺都係咁,呢排經朋友介紹走咗去睇個算命師父,佢一嚟就話我雙目無神,成日好似未瞓醒咁,點會有桃花,就算有都好易走漏眼,話化妝好,做咩美容都好,要搞搞佢,如果唔係有排都無桃花,唉我可以點啊? ...
Post對眼上來看看?

再見了.........
對眼有神都幾緊要, 如果唔係點解要成日戴大眼con同化到對眼大d, 都係想個人望落精神d

邊對眼?

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。
個個見到我對眼都心動,我咪一樣一條友

引用:
原帖由 KKKKylie 於 2020-3-11 04:25 PM 發表

對眼有神都幾緊要, 如果唔係點解要成日戴大眼con同化到對眼大d, 都係想個人望落精神d
都係
對眼有神真係差好遠

回覆 引用 TOP

整容

回覆 引用 TOP

眼係靈魂之窗都好重要架!試下去做植眼睫毛,對眼睇落去會大左,靚好多😍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ywannal 於 2020-3-11 05:30 PM 發表

個個見到我對眼都心動,我咪一樣一條友
剩得對眼.…..…死得!🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-3-11 04:55 PM 發表

邊對眼?
唔通C眼咩!😁

回覆 引用 TOP

插两朶桃花係

回覆 引用 TOP

插d桃花🌸係對眼到,包掂

回覆 引用 TOP

可以開帖 以後有事冇事都開帖 不斷更新報告

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]