• 瀏覽: 4,481
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1
早前同朋友成班朋友去飲野。其中有個女仔叫佢做a啦。佢有個老公有個仔(不過老公走左佬)。同佢識左半年左右。佢個樣都ok。都成日有講有笑。我都對佢有d好感。
果日飲野都飲得多多地。敢我敢岩一齊去廁所。行行下佢問我係咪同另一個朋友b係咪有野。b係一個大笑姑婆。同我都好岩傾既。所以出親去玩都會坐隔離一齊玩。
當佢問呢個問題。我就答佢唔係。但佢話唔信。我話我點講至信呢。跟住我就話我其實係鐘意你。對你有好感。想同你有野多d。。之後就攬住左佢。但佢話唔好。。你有老婆。但一路話唔好但又冇推開我。淨係話唔好。就係敢攬左陣。跟住就冇下文。。但果時攬住佢我係覺得有d興奮。。佢就講左句。。。你硬哂woo....之後就各自去返廁所。。之後返返去玩多陣就走。。。敢其實佢對我會唔會都有意思呢。。

熱賣及精選
你有老婆就唔好攪咁多野啦。。
女,你駛鬼理佢乜野意思,
只有上得同唔上得既分別姐
你又唔係要搵終身伴侶,純出去玩既姐。

引用:
原帖由 fwho 於 2020-3-10 05:44 PM 發表

你有老婆就唔好攪咁多野啦。。
女,你駛鬼理佢乜野意思,
只有上得同唔上得既分別姐
你又唔係要搵終身伴侶,純出去玩既姐。
敢又係。。可能係我諗多左。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wyd 於 2020-3-10 05:40 PM 發表

早前同朋友成班朋友去飲野。其中有個女仔叫佢做a啦。佢有個老公有個仔(不過老公走左佬)。同佢識左半年左右。佢個樣都ok。都成日有講有笑。我都對佢有d好感。
果日飲野都飲得多多地。敢我敢岩一齊去廁所。行行下佢問我係咪同另一個朋友b係咪有野。b係一個大笑姑婆。同我都好岩傾既。所以出親去玩都會坐隔離一齊玩。
當佢問呢個問題。我就答佢唔係。但佢話唔信。我話我點講至信呢。跟住我就話我其實係鐘意你。對你有好 ...
你個人真係奇怪,玩多陣就走。咁即係冇嘢囉有野就唔走有下文啦

回覆 引用 TOP

敢嘅意思係做著你老婆就慘

走既意思係成班一齊走。。。

引用:
原帖由 CharlesB 於 2020-3-10 06:00 PM 發表

敢嘅意思係做著你老婆就慘
😭😭

回覆 引用 TOP

同事有冇手尾跟

引用:
原帖由 wyd 於 2020-3-10 06:00 PM 發表

走既意思係成班一齊走。。。
成班一齊走,即係代表對成班都有意思囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wyd 於 2020-3-10 05:40 PM 發表

當佢問呢個問題。我就答佢唔係。但佢話唔信。我話我點講至信呢。跟住我就話我其實係鐘意你。對你有好 ...
即係唸住捉你黄腳雞囉天才

回覆 引用 TOP

不要FF緊多啦

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

男人真多心

回覆 引用 TOP

引用:

佢知及你真係有老婆先係關鍵吧!

回覆 引用 TOP

其實佢老公想同你發展感情

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]