• 瀏覽: 6,783
  • 回覆: 51
你有冇打電話俾佢先?

引用:
原帖由 jie_du_pian 於 2020-3-19 02:40 PM 發表

你有冇打電話俾佢先?
沒有,只是wts,但佢終於block 左我

引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-3-19 02:54 PM 發表

咪仲好.....我個都而家都無block我, 相反我情願佢狠心block我, 等我唔好期待有日佢會搵我.

回覆 引用 TOP

我自己做唔出
佢終於恨心啦

引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-3-19 02:57 PM 發表

我自己做唔出
佢終於恨心啦
我就唔會再搵佢喇, 重新出發.

引用:
原帖由 夜媽媽 於 2020-3-19 02:59 PM 發表

我就唔會再搵佢喇, 重新出發.
係我已經搵唔到佢啦
唔會啦
我都辛苦左拖拖拉拉三個月

引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-3-19 03:07 PM 發表

係我已經搵唔到佢啦
唔會啦
我都辛苦左拖拖拉拉三個月
我都拖拉了2個月, 而家終於已放低, 太好了.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真奇石頭 於 2020-3-19 02:54 PM 發表

可能只係一時意氣用事好多女仔都會咁,咁你打電話俾佢,如果你打一星期佢都唔聽,你就放棄

回覆 引用 TOP

我遇到的情況都是這樣

回覆 引用 TOP

係我犯賤, 個男嘅已經講明無可能, 係我仲掛仕佢, 真係多餘.....我已困擾左2個月, 而家暫時可以放下了, 間中的痛仍有. 但可以好快消失....我地大家都要加油呀, 要活得俾佢地好.

回覆 引用 TOP

我全封鎖, WhatsApp Wechat IG Facebook Messenger,全封,連相都冇睇,甘未仲傷,感覺她,好陌生

引用:
原帖由 鋼佬 於 2020-4-1 11:27 PM 發表

我全封鎖, WhatsApp Wechat IG Facebook Messenger,全封,連相都冇睇,甘未仲傷,感覺她,好陌生
佢都好絕, 咁你放低佢啦....唔好似我, 仲text佢, 俾佢用粗口鬧, 我醒喇, 點解要俾機會呢D衰人用粗口鬧呢? 我都已經delete哂所有嘢, 唔想再有機會見到.

佢一定有另一個
想你快d走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜媽媽 於 2020-4-2 08:45 AM 發表

佢都好絕, 咁你放低佢啦....唔好似我, 仲text佢, 俾佢用粗口鬧, 我醒喇, 點解要俾機會呢D衰人用粗口鬧呢? 我都已經delete哂所有嘢, 唔想再有機會見到.
努力,不要掛心裹無你的人,👍👍

引用:
原帖由 鋼佬 於 2020-4-2 11:26 AM 發表

努力,不要掛心裹無你的人,👍👍
大家都要努力呀, 唔好衰俾D狗男女睇.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]