• 瀏覽: 11,021
  • 回覆: 112
  • 追帖: 5
由小三開始我個眼袋就愈黎愈大 仲要我有嚴重鼻敏感 攪到黑眼袋
由2013年開始 就打透明質係淚溝到 其實都飽滿左 好睇左好多!
但 呢兩年我見,我一笑就有蟲仔係眼袋位甘(打得唔好)
最後我去 溶左啲透明質酸, 我好耐都未見過自己個眼袋 ! 溶完第二日 我真係接受唔到 好老好樣衰

之後我就即刻上網睇邊間 整眼袋手術好
我其實搵資料加考慮用左3日 我真係接受唔到個樣 太可怕
最後約左第2日咨詢 其實呢日我約左3個醫生 咨詢 我有見哂佢地! 第一個我唔會考慮間診所都有啲恐怖 !第二都好專業上網睇到佢係整形醫生黎 都放心 ! 第三間 我最後去左呢間做 因為比我有信心啲 同埋呢間都係呢到既絲打介紹我黎! 其實咨詢時我無見過醫生 只見美容顧問 (呢間既缺點)我同佢傾完就約左第二日做

做之前:
1.我食左野先去, 因為 到時會有藥要我食 !
2.做完最好叫朋友接 因為會打麻醉針但做完麻醉未過 你會浮浮下

第二日
我準時去到簽好哂名就入左手術室,我其實好驚 驚到係甘震 !
整好哂野食左粒藥就上左手術床!之後醫生入黎,呢刻我先第一次見醫生囉😓!睇完我眼袋 畫左要收個個位佢就走返出去,之後我係床到等左好耐囉 等到訓著埋(一個鐘)
到醫生入黎後 我已迷迷地甘因為食咗藥,佢再幫我打麻醉針 做完右邊 好快就做左邊 ! 雖然迷迷地甘但我仲有意識 我知道佢地係到做緊咩 ! 全程除咗打麻醉個下少少痛之外 其實都無再痛過!手術好快我諗20-30分鐘!做完佢再開啲抗生素同消炎藥比我 !

做完朋友入手術房帶我走!見到我甘嚇親佢我即時眼腫得都幾勁同眼球爆左微絲血管,仲有血水流出來都幾恐怖!我地走時真係睇唔到路 迷迷下之後個兩個鐘發生既事 我都有啲唔記得咗(去左食飯)只係記憶唔係好實在!

返到屋企我就醒哂啦! 即時敷冰 每一個鐘就敷一次,到左第二日對眼都係甘腫仲有血水流出來!我 每一個鐘都敷一次冰 ,去到夜晚 對眼終於無甘腫 第三日 我照返工但每2-3個鐘先敷冰一次!
要連續敷7日冰 之後先再暖敷
我要去到第3日下午對眼開始正常返啲 無腫得甘勵害!之後對眼就開始黃 因為做完手術 點都會有瘀

未做前:

做完即時:

第2日:

第3日開始無腫但瘀黃就出哂黎:

第4日開始退瘀:

第5日:可以睇到我眼球仲未好返

第6日:

2星期後:

我第3日起搽遮霞出街 都可以!如果要退哂瘀黃既話要個幾星期! 但眼球就真係等左3星期先退哂紅

熱賣及精選
邊間?價錢貴嗎

引用:
原帖由 qqtang 於 2020-3-6 05:43 PM 發表

邊間?價錢貴嗎
已pm 你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 circlew 於 2020-3-6 12:30 PM 發表

由小三開始我個眼袋就愈黎愈大 仲要我有嚴重鼻敏感 攪到黑眼袋
由2013年開始 就打透明質係淚溝到 其實都飽滿左 好睇左好多!
但 呢兩年我見,我一笑就有蟲仔係眼袋位甘(打得唔好)
最後我去 溶左啲透明質酸, 我好耐都未見過自己個眼袋 ! 溶完第二日 我真係接受唔到 好老好樣衰10908527
之後我就即刻上網睇邊間 整眼袋手術好
我其實搵資料加考慮用左3日 我真係接受唔到個樣 太可怕
最後約 ...
打針消眼袋?
「3D無痕眼袋手術」,免縫免拆線,術後不留疤。

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
樓主請 PM 資料 價錢  👀

先謝謝妳 , 祝你手術 圓滿 ~

我舊年做時九千五百元

我上月都做左,由簽野一刻到訓上床做都一樣驚到震
我眼球冇充血,其他同你差唔多

幾$?

引用:
原帖由 Brian668 於 2020-3-7 06:04 PM 發表

我舊年做時九千五百元
咁平😨😨

引用:
原帖由 Pplovely 於 2020-3-7 07:15 PM 發表

我上月都做左,由簽野一刻到訓上床做都一樣驚到震
我眼球冇充血,其他同你差唔多
係呀真係好鬼驚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 circlew 於 2020-3-9 06:13 PM 發表

咁平😨😨
眼科醫生直接開刀,不經美容院!

引用:
原帖由 足球大人 於 2020-3-8 02:15 AM 發表

幾$?
已pm

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Brian668 於 2020-3-9 06:15 PM 發表

眼科醫生直接開刀,不經美容院!
效果如何 pm你😉

回覆 引用 TOP

眼袋已除掉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waterman68 於 2020-3-7 05:43 PM 發表

樓主請 PM 資料 價錢  👀

先謝謝妳 , 祝你手術 圓滿 ~
已pm

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]