• 瀏覽: 11,015
  • 回覆: 112
  • 追帖: 5
熱賣及精選
引用:
原帖由 macyleung 於 2020-5-6 06:03 PM 發表

跪求醫生資料價錢,我見到你做完要食抗生素同消炎藥,要自己另外配感謝
已pm ,唔洗另外配 !個醫生會開埋比你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 後天不安的蛋 於 2020-5-8 07:41 PM 發表

請問邊間做?大約幾錢?
已pm 你可以去問問已我所知新年後佢地加左價

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下硬硬的水樽 於 2020-5-12 01:02 AM 發表

想要醫生資料,樓主整得好靚,感謝🙏🏻
已pm 呢個醫生都多人搵佢整呢到都好幾個sis搵佢整過

引用:
原帖由 circlew 於 2020-3-6 12:30 PM 發表

由小三開始我個眼袋就愈黎愈大 仲要我有嚴重鼻敏感 攪到黑眼袋
由2013年開始 就打透明質係淚溝到 其實都飽滿左 好睇左好多!
但 呢兩年我見,我一笑就有蟲仔係眼袋位甘(打得唔好)
最後我去 溶左啲透明質酸, 我好耐都未見過自己個眼袋 ! 溶完第二日 我真係接受唔到 好老好樣衰

我第3日起搽遮霞出街 都可以!如果要退哂瘀黃既話要個幾星期! 但眼球就真係等左3星期先退哂紅 ...

回覆 引用 TOP

樓主想要醫生資料

引用:
原帖由 circlew 於 2020-5-19 05:06 PM 發表

已pm 呢個醫生都多人搵佢整呢到都好幾個sis搵佢整過
Dr info plz , 感謝,你做完眼袋手術,眼圈眼周色素有冇改善少少,我自己眼袋有啡啡地色😞

有冇人知衣加做眼袋手術會出現眼皮外反問題嗎?綿花棒去眼袋新手法?

想知邊間做同價錢🙏🏻🙏🏻

可以pm醫生同價錢?

引用:
原帖由 tszching716 於 2020-5-22 02:39 PM 發表

樓主想要醫生資料
已pm

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chanka1981 於 2020-5-22 05:34 PM 發表

Dr info plz , 感謝,你做完眼袋手術,眼圈眼周色素有冇改善少少,我自己眼袋有啡啡地色😞
色素係無改善既 只係無左個眼袋! 因為我黑色素都有 加埋眼袋 睇落好老 ! 做左手術 就無左個眼袋 平時搽小小bb cream 都遮到啲色素!已經 大有不同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Zeny.C 於 2020-6-1 02:20 AM 發表

有冇人知衣加做眼袋手術會出現眼皮外反問題嗎?綿花棒去眼袋新手法?
都好睇醫生手勢好唔好既! 綿花棒去眼袋 都係用激光 開內眼袋幾mm 抽指肪

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]