• 瀏覽: 11,015
  • 回覆: 112
  • 追帖: 5
睇完你分享信心大左,因為我睇資料知要係眼入面開都有少少驚

熱賣及精選
引用:
原帖由 qqtang 於 2020-3-25 12:33 AM 發表

睇完你分享信心大左,因為我睇資料知要係眼入面開都有少少驚
我做個時都好驚驚到係咁震 其實唔洗驚  ! 但原來做既時候都唔痛 !好似瞓到朦朦朧朧既時候甘!可以放心!

回覆 引用 TOP

邊間,幾錢?謝謝

回覆 引用 TOP

多少錢?邊間?謝謝

回覆 引用 TOP

😍😍你搵邊位醫生做,效果好好,你左邊下方紅紅地果撻野大概幾耐散,你話3日就決定做好勁,我都好想做,可惜wfh果時錯過咗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 circlew 於 2020-3-14 07:40 PM 發表

已pm 🤗
價錢同地址?

回覆 引用 TOP

想知邊間 可以PM嗎

回覆 引用 TOP

樓主我都想要資料,請俾我謝謝你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 circlew 於 2020-3-6 12:30 PM 發表

由小三開始我個眼袋就愈黎愈大 仲要我有嚴重鼻敏感 攪到黑眼袋
由2013年開始 就打透明質係淚溝到 其實都飽滿左 好睇左好多!
但 呢兩年我見,我一笑就有蟲仔係眼袋位甘(打得唔好)
最後我去 溶左啲透明質酸, 我好耐都未見過自己個眼袋 ! 溶完第二日 我真係接受唔到 好老好樣衰

我第3日起搽遮霞出街 都可以!如果要退哂瘀黃既話要個幾星期! 但眼球就真係等左3星期先退哂紅 ...
可以pm我嗎,整得好令

引用:
原帖由 Hwl77 於 2020-5-3 02:03 AM 發表

可以pm我嗎,整得好令
可以

回覆 引用 TOP

跪求醫生資料價錢,我見到你做完要食抗生素同消炎藥,要自己另外配感謝

引用:
原帖由 circlew 於 2020-3-6 12:30 PM 發表

由小三開始我個眼袋就愈黎愈大 仲要我有嚴重鼻敏感 攪到黑眼袋
由2013年開始 就打透明質係淚溝到 其實都飽滿左 好睇左好多!
但 呢兩年我見,我一笑就有蟲仔係眼袋位甘(打得唔好)
最後我去 溶左啲透明質酸, 我好耐都未見過自己個眼袋 ! 溶完第二日 我真係接受唔到 好老好樣衰

我第3日起搽遮霞出街 都可以!如果要退哂瘀黃既話要個幾星期! 但眼球就真係等左3星期先退哂紅 ...
請問邊間做?大約幾錢?

想要醫生資料,樓主整得好靚,感謝🙏🏻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]