• 瀏覽: 2,423
  • 回覆: 21
想問男仔,如果有個女仔係bar飲醉左,自己心儀既男仔都係到,其實當時有其他人可以送個女仔屋企,但個男最後冇送到,自己走左……事後個男有whatsapp個女講左句good night~係米即係個男根本冇喜歡過個女?

熱賣及精選
呢男人要不得。你醉了佢都唔想搞你,講明佢睇住你就反胃了。忘記佢啦。香討大把好仔任你選

引用:
原帖由 海清涼 於 2020-3-1 01:10 發表

呢男人要不得。你醉了佢都唔想搞你,講明佢睇住你就反胃了。忘記佢啦。香討大把好仔任你選
"香討大把好仔任你選"

同意, 好多会员身家仲亿亿声添呀

My name is Pong! James Pong!
引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-3-1 01:19 AM 發表

"香討大把好仔任你選"

叫樓主選你。優質股

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-3-1 01:19 AM 發表

"香討大把好仔任你選"

每次相聚都會畀過億。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 irischan_2086 於 2020-3-1 12:57 AM 發表

想問男仔,如果有個女仔係bar飲醉左,自己心儀既男仔都係到,其實當時有其他人可以送個女仔屋企,但個男最後冇送到,自己走左……事後個男有whatsapp個女講左句good night~係米即係個男根本冇喜歡過個女? ...
有冇鍾意嗰女嘅都好
好冇風度
揀過另一個

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 irischan_2086 於 2020-3-1 12:57 AM 發表

想問男仔,如果有個女仔係bar飲醉左,自己心儀既男仔都係到,其實當時有其他人可以送個女仔屋企,但個男最後冇送到,自己走左……事後個男有whatsapp個女講左句good night~係米即係個男根本冇喜歡過個女? ...
唔係,係因為個男仔啱啱喺厠所同人搞完嚟,佢無貨賣,所以唯有一走鳥滋~

回覆 引用 TOP

香討兄弟賓周大呀女!

回覆 引用 TOP

引用:

即係叫你早唞

回覆 引用 TOP

引用:

有冇搞錯
擺明  明戀你la
唔送喺費事以為乘人之危
叫你早唞喺睇你安全回家未

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

有J女 緊係走人啦 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海清涼 於 2020-3-1 01:10 AM 發表

回覆 引用 TOP

對你冇性趣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右