• 瀏覽: 5,956
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1
好多人話最難頂係老公孤寒,不如大家分享吓你見過最孤寒嘅老公啦

熱賣及精選
唔滿意…咁辛苦可以離婚㗎!

回覆 引用 TOP

十個男人九個孤寒 唔孤寒邊儲到錢買樓創業 世上無不勞而獲的事

引用:
原帖由 chachachacha 於 2020-2-29 03:29 PM 發表

十個男人九個孤寒 唔孤寒邊儲到錢買樓創業 世上無不勞而獲的事
可以咁講,但應洗就要洗,而有D人對自己闊佬,對人就孤寒咁就唔好啦

引用:
原帖由 周老頭 於 2020-2-29 04:38 PM 發表

可以咁講,但應洗就要洗,而有D人對自己闊佬,對人就孤寒咁就唔好啦
多數的男人都係對自己孤寒對人地好,但如果佢洗自己賺的錢又唔可以話佢錯,忠於自己無錯架!最可靠一定係自己,無任何關係定明對方必需對自己好

引用:
原帖由 chachachacha 於 2020-2-29 05:23 PM 發表

多數的男人都係對自己孤寒對人地好,但如果佢洗自己賺的錢又唔可以話佢錯,忠於自己無錯架!最可靠一定係自己,無任何關係定明對方必需對自己好
個point係對自己,對老婆,甚至對屋企嘅分別

引用:
原帖由 周老頭 於 2020-2-29 06:33 PM 發表

個point係對自己,對老婆,甚至對屋企嘅分別
世上只有自己最可靠 自給自足最穩陣!

引用:
原帖由 chachachacha 於 2020-2-29 06:47 PM 發表

世上只有自己最可靠 自給自足最穩陣!
咁~真係諗清楚先好結婚

引用:
原帖由 周老頭 於 2020-2-29 06:49 PM 發表

咁~真係諗清楚先好結婚
現實中結婚只係雙方一齊生活,如果諗住婚後要一方養過世非常難,除非對方家底富裕!所以好多人選擇唔結婚,因為唔結婚會比離婚過得好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 周老頭 於 2020-2-29 12:34 AM 發表

好多人話最難頂係老公孤寒,不如大家分享吓你見過最孤寒嘅老公啦
老婆打電話比老公話就生小朋友,老公叫老婆問醫生開左幾多度,費事上上落落幾次

家用又唔比,佢話租又系佢交,伙食又系佢包仲想點,過年先比得我五舊水,我形容佢一毛不拔,而加我冇工開死R爛R先R得佢果一千蚊😓

結婚戒指一卡都無

引用:
原帖由 6969go 於 2020-3-1 02:11 AM 發表

老婆打電話比老公話就生小朋友,老公叫老婆問醫生開左幾多度,費事上上落落幾次
呢D人真係唔死都無用

引用:
原帖由 mxsaloong 於 2020-3-2 08:58 AM 發表

呢D人真係唔死都無用
佢已經受到應得嘅報應

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 周老頭 於 2020-2-29 12:34 AM 發表

最難頂係老公是自私

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右