• 瀏覽: 5,119
  • 回覆: 31
熱賣及精選
引用:
原帖由 角球女神 於 2020-2-28 07:08 PM 發表

大家有問題可以提出,我可以比啲意見大家
如果另一半(女)無牲趣,點樣可以撩起佢可以做多啲

sorry
錯字……無性趣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 角球女神 於 2020-2-29 04:31 PM 發表

可以講多少少嗎?例如你地同居?咩關係先?一齊咗幾耐?
真係代友問
兩公婆有兩個小朋友,拍拖一個星期可能有兩次。而家就變左一個月得返一至兩次。
太太會唔願意做
我冇詳細問,一齊左我諗最少都有10年。
有小朋友同房,不過都有做過。老公都有幫手做家務/同太太按摩,不過都冇乜效,撩唔起佢興趣。
大家都冇第三者,平時感情ok

回覆 引用 TOP

老公太柳打,我好想中7佢,打少一日會手痕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 角球女神 於 2020-3-1 12:24 AM 發表

你係男方果面既朋友?

要照顧2個小朋友,真係唔可以睇少,24小時全天候照顧,返工都話放工時間係自己既,老婆一日三餐都要準備,做家務,本來既心情都唔會特別好,佢一啲私人時間都好難抽出黎做自己鐘意做既野,講黎講去都係時間問題

可唔可以有屋企人幫手睇住2個小朋友,兩公婆出去拍下拖放鬆下,2個人一齊耐咗,會習慣咗呢種生活模式

結婚後,男方生活上其實無乜改變,都係返工放工,同埋好少既幫忙家 ...
你。我係男方嘅朋友有叫過佢放低兩個小朋友同太太出去。
另一半話唔太放心,話疫情嚴重少少出去。佢毛手毛腳、要求做咩時候。另一半就話佢點解成日想做?話唔會悶咩
返屋企有幫手做家務

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-3-1 02:54 PM 發表

你。我係男方嘅朋友有叫過佢放低兩個小朋友同太太出去。
另一半話唔太放心,話疫情嚴重少少出去。佢毛手毛腳、要求做咩時候。另一半就話佢點解成日想做?話唔會悶咩
返屋企有幫手做家務 ...
同一對手,同一模式,幾十年咩都厭啦,仲要小朋友同房,好難架wow

引用:
原帖由 不如來一杯清水 於 2020-3-2 10:13 AM 發表

同一對手,同一模式,幾十年咩都厭啦,仲要小朋友同房,好難架wow
我知。佢話太太只有一個模式
本身不太興趣
去旅行就好少少

引用:
原帖由 角球女神 於 2020-3-1 04:14 PM 發表

你朋友首先要解決咗個根本問題先,而唔係一未淨係喺個死胡同搵出路
都要雙方肯傾至得
佢講/問我,我分析一下。
希望遲d情況好d,出去玩吓放鬆吓會改善
佢話外出有好轉
多謝你及各位的分析

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-3-2 11:06 AM 發表

我知。佢話太太只有一個模式
本身不太興趣
去旅行就好少少
相信個男人都係同一種求偶模式,毛手毛腳我估計都係一攬住就摸個胸😅

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右