• 瀏覽: 2,061
  • 回覆: 18
幸運地最近可以HOME OFFICE, 不過大住個肚唔敢出咁多街食, 自己又成日無咩胃口食, 怕營養唔夠比BB, 諗緊飲媽媽奶粉, 不過聽講飲媽媽奶粉係咪好易連大人都肥埋? 係咪真? 做返多D運動行多D又得唔得?

回覆 引用 TOP

我又唔覺肥左, 因人而異吧?

唔會啦, 好多媽媽無飲奶粉都一樣有左會肥, 生完會瘦返啦, 無事既

回覆 引用 TOP

個陣我有飲美X臣既媽媽奶呀, 口感幾好, 又唔甜呀

引用:
原帖由 mikicheng2016 於 2020-2-28 04:14 PM 發表

一般都唔會點肥~宜家好多都係低脂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siupo012 於 2020-2-27 08:45 PM 發表

我又唔覺肥左, 因人而異吧?
同意, 我都唔覺
日日有飲, 孕期到36W只重了6KG

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mikicheng2016 於 2020-2-28 04:14 PM 發表

反而我覺得美X臣好甜, 佢寄左一罐黎, 因為太甜飲左一次就送比左人
反而美X佳X同雅X 我覺得都OK。

引用:
原帖由 Yu`2020 於 2020-2-29 01:19 PM 發表

反而我覺得美X臣好甜, 佢寄左一罐黎, 因為太甜飲左一次就送比左人
你會唔會買左水貨? 我飲港版覺得唔甜, 佢低脂, 而且又有DHA

回覆 引用 TOP

最緊要揀惠c個啲低脂既媽媽奶,就唔會咁易肥

回覆 引用 TOP

我個時係飲安嬰媽媽,生完3個月,體重已經番番去有bb前

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yu`2020 於 2020-2-29 01:19 PM 發表

咁好有sample比你試,不過真係每個人口味都唔同,最緊要岩飲

引用:
原帖由 小嬌子 於 2020-3-2 09:07 AM 發表

咁好有sample比你試,不過真係每個人口味都唔同,最緊要岩飲
入媽媽會就有sample拎,佢好在真係有sample比你,岩飲先自己係出面買

回覆 引用 TOP

引用:

想知診所有冇sample?

引用:
原帖由 chiualaddin 於 2020-3-3 01:43 AM 發表

想知診所有冇sample?
唔係間間有,你入媽媽會啦,重有其他豐富禮品送

回覆 引用 TOP

,
引用:

我都係飲美X臣,又唔覺好甜

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]