• 瀏覽: 1,955
  • 回覆: 19
媽媽們大緊肚個陣有無食DNA?
自己本身鍾意食肉多過食魚, 真係好怕陣魚腥味, 三文魚又怕有蟲, 唔知應唔應該食DNA好?

回覆 引用 TOP

DNA可以幫助腦部發展,  一日一粒就OK, 你既然唔太食魚就更加要食

DNA又唔一定要食魚油既, 我都怕腥, 有左個陣食緊美贊臣既藻油DNA

引用:
原帖由 holeizai 於 2020-2-26 05:41 PM 發表

DNA可以幫助腦部發展,  一日一粒就OK, 你既然唔太食魚就更加要食
一日一粒,就算唔LIKE都要逼自己食啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sadqw 於 2020-2-26 09:57 PM 發表

DNA又唔一定要食魚油既, 我都怕腥, 有左個陣食緊美贊臣既藻油DNA
我都係食呢隻,同埋素食者都食得~

引用:
原帖由 holeizai 於 2020-2-26 05:41 PM 發表

DNA可以幫助腦部發展,  一日一粒就OK, 你既然唔太食魚就更加要食
知道, 我都想bb可以健康d, 第時病痛都少d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sadqw 於 2020-2-26 09:57 PM 發表

仲以為DNA一定要食魚油添, 長智識了, 謝謝, 咁要試下先

引用:
原帖由 MOKATT 於 2020-2-27 02:54 AM 發表

入口陣味OK嗎?易入口?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MOKATT 於 2020-2-27 02:54 AM 發表

係呀, 素食者有時更加要注意營養

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waikilo0704 於 2020-2-27 02:40 PM 發表

仲以為DNA一定要食魚油添, 長智識了, 謝謝, 咁要試下先
我以為都以為係, 不過去到鋪頭睇BB野, 聽人介紹先知, 試左OK咪一路食

回覆 引用 TOP

引用:

魚油宜家好似少左人食

回覆 引用 TOP

引用:

係唔係有一款素食者都可2食?

大家可以先理解個問題

- DNA只可以驗,無得食架,
- DHA就可以食,仲對大肚媽媽有益。

引用:
原帖由 kamiry 於 2020-2-28 01:09 PM 發表

大家可以先理解個問題

- DNA只可以驗,無得食架,
- DHA就可以食,仲對大肚媽媽有益。
無腦打手係咁上下 可能一條友自己用N個account覆,所以根本唔發現自己在9up

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waikilo0704 於 2020-2-27 02:40 PM 發表

唔係嫁,宜家少人食魚油,通常係食DHA

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]