• 瀏覽: 25,544
  • 回覆: 191
  • 追帖: 7
有冇師兄師姐而家都係等到仔女長大到18歲後同另一伴離婚?

引用:
原帖由 cottonnylon 於 2020-2-26 09:24 AM 發表

難道等到小朋友18歲先離婚就係對小朋友好

引用:
原帖由 cottonnylon 於 2020-2-26 09:24 AM 發表

忍咁耐,你還未等到仔女18歲,自己已閉死。

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-2-26 10:42 AM 發表

起碼佢地可以自立,有個好 d 嘅童年生活,我2個仔女而家得4歲同2歲

引用:
原帖由 高大自信的希望 於 2020-2-26 10:57 AM 發表

忍咁耐,你還未等到仔女18歲,自己已閉死。
冇辦法,唯有忍下去

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-2-26 10:42 發表

既然大家唔啱,又何必嘥大家時間?
等仔女大?只係俾自己一個藉口等良心好過啲啫!

處境差不多,每天我都自問自答,D仔都仲有成10年先18歲,好苦惱。

既然感情唔好點解仲生兩個

引用:

有,識得一個女人,等齊三個仔女成家立室之後即離婚。仔女都支持佢。佢自己五十幾歲,話唔會再浪費多一日時間響唔值得嘅人身上。與其唔開心,不與分開。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chenglaishan 於 2020-2-26 11:34 AM 發表

既然感情唔好點解仲生兩個
就係生完2個先越來越多問題出現,而家每日返到屋如果唔嘈交己經心滿意足,莫講話有親熱接觸

所以諗清楚先好結婚!女人好難頂,天生倚賴蟲

引用:
原帖由 cottonnylon 於 2020-2-26 11:15 AM 發表

起碼佢地可以自立,有個好 d 嘅童年生活,我2個仔女而家得4歲同2歲
而家小朋友好叻,知道自己父母有問題
反而會影響小朋友既成長

引用:
原帖由 kinkin59 於 2020-2-26 11:18 AM 發表

既然大家唔啱,又何必嘥大家時間?
等仔女大?只係俾自己一個藉口等良心好過啲啫!
講得啱

回覆 引用 TOP

我撐你💪

回覆 引用 TOP

如果可以忍到18歲先離就吾係大件事啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]