• 瀏覽: 2,845
  • 回覆: 22
熱賣及精選

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

大家幫手推一推

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 那些年的遺缺 於 2020-2-25 11:02 PM 發表

代樓主出post! 睇唔過眼條痴漢係屯門悅品酒店到非禮女仔,比警察拉左,落案非禮,保釋期間仲要係係咁用whatapps 騷擾對方,唯有係呢度出post警告大家。

據樓主個post所講。
佢係前宏利保險員

姓名:張梓銘
住址 :大興花園1期3座
特徵 :帶眼鏡 略胖 身高170CM左右 吸煙
每次出現都係黑 cap帽,黑衫,黑褲,黑口罩

據樓主佢既post所講:

事發經過 :

於  ...
已經構成刑事恐嚇,點解唔報警?

引用:
原帖由 dc31 於 2020-2-25 11:48 PM 發表

已經構成刑事恐嚇,點解唔報警?
報左警啦,警方都落左案控告佢非禮,但比佢保釋到出來,佢就日日都搞絲打,搞到佢勁慘

引用:
原帖由 那些年的遺缺 於 2020-2-26 12:07 AM 發表

報左警啦,警方都落左案控告佢非禮,但比佢保釋到出來,佢就日日都搞絲打,搞到佢勁慘
第一切控告佢非禮,依家有証據可以告多一條恐嚇罪。

回覆 引用 TOP

有啲 咁鬼恐怖嘅人嘅 報警啦

回覆 引用 TOP

一個男人。做唔到女人自動獻身。仲要做咁多乸渣也。都系無乜鬼用

回覆 引用 TOP

似想玩人多D

引用:
原帖由 6969go 於 2020-2-26 01:41 AM 發表

似想玩人多D
玩人唔會玩到蝕本(被控非禮、要保釋、候審,有機會被判監,保釋期間繼續 滋擾受害人喺判刑上有機會讓法官傾向重手,蝕大本呀)
所以唔止玩人,一定仲有啲嘢,樓主無講
樓主有機會知但唔講,亦有機會根本唔知原因
大路嚟睇會認為樓主做咗乜令條友認為有下文,搞到佢落搭(傳色情訊息),點知樓主一個屈尾十去公司投訴,條友可能唔係辭職係被炒,所以就不停滋擾樓主
即樓主玩火自焚
(大路都會傾向受害者有罪,或有一定責任,因為會先假設所有人都正常,呢個係好大嘅盲點,但大部份人諗嘢就係咁方向)

當然,個非禮犯本身都係有問題,否則唔會咁癲
當一件事做得好盡時,必定有啲嘢

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 那些年的遺缺 於 2020-2-25 11:02 PM 發表

代樓主出post! 睇唔過眼條痴漢係屯門悅品酒店到非禮女仔,比警察拉左,落案非禮,保釋期間仲要係係咁用whatapps 騷擾對方,唯有係呢度出post警告大家。

據樓主個post所講。
佢係前宏利保險員

姓名:張梓銘
住址 :大興花園1期3座
特徵 :帶眼鏡 略胖 身高170CM左右 吸煙
每次出現都係黑 cap帽,黑衫,黑褲,黑口罩

據樓主佢既post所講:

事發經過 :

於  ...
咁大仇口😳

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 那些年的遺缺 於 2020-2-26 12:07 AM 發表

樓主,你出呢個post已犯法,侵犯私忍架! delete個post啦
第二,你咁多証據就報警啦
警方点會只備案呀!保釋外出,接觸証人恐嚇証人係刑事架!叫妨礙司法公正,好大罪㗎,要坐監㗎!你d証據就比証方撿控组啦!無得唔理㗎!
如果再非禮佢,係再次報警話遭人非禮,係两件案件泥架!警方点會唔理
你亦無權寫出别人的資料!明嗎?

首先 受害人係咪曱甴?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]