• 瀏覽: 1,168
  • 回覆: 16
其實武漢肺炎咁耐,同男友都好少見面,避免出街食飯,一星期先一齊出去空曠d嘅地方行下…... 早排情人節難得一次破例食飯,佢都無咩表示,反而窒頭窒勢,一黎就話我點解book呢間食,又話D嘢唔好食,早知叫我唔好book,唔食好過…... 然後又用半講笑語氣話我係口罩西施,戴口罩好襯我,心諗你咩意思?我已經半發脾氣,但佢都係無tum返我,搞到我好唔開心,其實我返工有D壓力,因為時勢唔好,老闆似乎想cut人,我都未同到佢講,已經嬲左,唉係咪我太在意…...

熱賣及精選
佢唔愛惜你,你知既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前晚灰水管 於 2020-2-25 09:33 PM 發表

其實武漢肺炎咁耐,同男友都好少見面,避免出街食飯,一星期先一齊出去空曠d嘅地方行下…... 早排情人節難得一次破例食飯,佢都無咩表示,反而窒頭窒勢,一黎就話我點解book呢間食,又話D嘢唔好食,早知叫我唔好book,唔食好過…... 然後又用半講笑語氣話我係口罩西施,戴口罩好襯我,心諗你咩意思?我已經半發脾氣,但佢都係無tum返我,搞到我好唔開心,其實我返工有D壓力,因 ...
在意另一半 即是你對佢尚有感覺 相反 亦然
所以你的另一半可能對你有點厭倦 又話者佢根本不想外出吧(是後者的話 就萬幸了)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前晚灰水管 於 2020-2-25 09:33 PM 發表

其實武漢肺炎咁耐,同男友都好少見面,避免出街食飯,一星期先一齊出去空曠d嘅地方行下…... 早排情人節難得一次破例食飯,佢都無咩表示,反而窒頭窒勢,一黎就話我點解book呢間食,又話D嘢唔好食,早知叫我唔好book,唔食好過…... 然後又用半講笑語氣話我係口罩西施,戴口罩好襯我,心諗你咩意思?我已經半發脾氣,但佢都係無tum返我,搞到我好唔開心,其實我返工有D壓力,因 ...
情人節淪落到要女方book餐廳....what the food 當初係咪你追佢?

回覆 引用 TOP

引用:

你同男友拍拖咁耐都唔知佢喜好?
話你係口罩西施,其實係讚你靚,猶抱琵琶半遮面,幾時都係咁吸引!

回覆 引用 TOP

咁衰架一定唔可以忍! 同佢坦白講自己的感受啦 尊重一段感情 尊重對方都要咁

回覆 引用 TOP

引用:

其實武漢肺炎咁耐,同男友都好少見面,避免出街食飯,一星期先一齊出去空曠d嘅地方行下…... 早排情人節難得一次破例食飯,佢都無咩表示,反而窒頭窒勢,一黎就話我點解book呢間食,又話D嘢唔好食,早知叫我唔好book,唔食好過…... 然後又用半講笑語氣話我係口罩西施,戴口罩好襯我,心諗你咩意思?我已經半發脾氣,但佢都係無tum返我,搞到我好唔開心,其實我返工有D壓力,因為時勢唔好,老闆似乎想cut ...
以後食野,等佢決定邊間食

回覆 引用 TOP

口罩西施..類似嘅說話我老公以前都有講過,我都當面發脾氣,覺得佢好口臭…之後佢就知衰了
但係向好的方面諗,戴口罩呢段時間反而係做treatment嘅好時機haha
我最近都趁機去frederique做 pico皮秒打蘋果肌嘅色斑,做完少少紅可以靠口罩遮,唔咁覺眼haha

引用:

其實武漢肺炎咁耐,同男友都好少見面,避免出街食飯,一星期先一齊出去空曠d嘅地方行下…... 早排情人節難得一次破例食飯,佢都無咩表示,反而窒頭窒勢,一黎就話我點解book呢間食,又話D嘢唔好食,早知叫我唔好book,唔食好過…... 然後又用半講笑語氣話我係口罩西施,戴口罩好襯我,心諗你咩意思?我已經半發脾氣,但佢都係無tum返我,搞到我好唔開心,其實我返工有D壓力,因為時勢唔好,老闆似乎想cut ...
句句窒住晒,好難頂。佢有咩優點令你仲同佢一齊?初戀?靚仔?聰明?份工穩定有前途?屋企有錢?

回覆 引用 TOP

口罩西施

回覆 引用 TOP

即串你,帶罩時靚,除罩後即嘔

回覆 引用 TOP

孖潤腸咀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一見即散 於 2020-2-28 05:27 PM 發表

口罩西施..類似嘅說話我老公以前都有講過,我都當面發脾氣,覺得佢好口臭…之後佢就知衰了
但係向好的方面諗,戴口罩呢段時間反而係做treatment嘅好時機haha
我最近都趁機去frederique做 pico皮秒打蘋果肌嘅色斑,做完少少紅可以靠口罩遮,唔咁覺眼haha ...
識嘢播,呢間真係好抵,佢仲有個688優惠有得一次過做三樣野樓主:其實男人真係好多把口都好衰,仲覺得自己好搞笑,畀啲顏色佢睇!

引用:

已成佢條女,結果就係咁

回覆 引用 TOP

點解仲要忍佢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]