• 瀏覽: 947
  • 回覆: 12
女人在和你相处时,不愿意陪伴你,不关心你的生活,对你的事情缺乏关注,很少过问你的生活状况,不愿意掺和你的事情,这说明她心里没有你的位置,并不想和你走得过近。
也就是说,女人不愿意陪伴你,不愿意过问你的事情,就是对你没有意思了,就别再骗自己了,早点放手吧。

熱賣及精選
反之男人一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 片刻瘦羊羊 於 2020-2-25 06:21 PM 發表

女人在和你相处时,不愿意陪伴你,不关心你的生活,对你的事情缺乏关注,很少过问你的生活状况,不愿意掺和你的事情,这说明她心里没有你的位置,并不想和你走得过近。
也就是说,女人不愿意陪伴你,不愿意过问你的事情,就是对你没有意思了,就别再骗自己了,早点放手吧。 ...
男女都一樣,冇人愛就唔好賴死唔走

唔同意,好認為係每個人唔同,唔可以一概而論

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 片刻瘦羊羊 於 2020-2-25 06:21 PM 發表

也就是说,女人不愿意陪伴你,不愿意过问你的事情,就是对你没有意思了,就别再骗自己了,早点放手吧。 ...
男同女都系一樣,不要熱面孔去貼冷屁股

回覆 引用 TOP

引用:

咁如果係個阿媽生左個仔大到今年40幾歲,佢日日返屋企貪阿媽碗住家飯,住家湯同住家菜,貪完就不愿意陪伴你,不关心你的生活,对你的事情缺乏关注,很少过问你的生活状况,不愿意掺和你的事情,这说明心里没有你的位置,并不想和你走得过近。你會唔會當生少個?

引用:
原帖由 海島芳香的屋 於 2020-2-25 09:32 PM 發表

男女都一樣,冇人愛就唔好賴死唔走
我一定會走...;但我是會用盡方法去愛我自己就夠了,
多謝有D人教精我

回覆 引用 TOP

唔好谂甘多啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoko338 於 2020-3-1 08:21 PM 發表

咁如果係個阿媽生左個仔大到今年40幾歲,佢日日返屋企貪阿媽碗住家飯,住家湯同住家菜,貪完就不愿意陪伴你,不关心你的生活,对你的事情缺乏关注,很少过问你的生活状况,不愿意掺和你的事情,这说明他心里没有你的位置,并不想和你走得过近。你會唔會當生少個? ...
我會,至少會覺得好心淡先! 因爲成40歲人應該夠成熟, 知道父母年邁, 特別需要照顧關心! 如果你話個仔得14歲就另説啦!

引用:
原帖由 latsyrc512 於 2020-3-3 11:02 PM 發表

我會,至少會覺得好心淡先! 因爲成40歲人應該夠成熟, 知道父母年邁, 特別需要照顧關心! 如果你話個仔得14歲就另説啦!
唔關個父母要唔要人照顧,而係條仔拿到我盡,仲要當我透明人!
所以我要學識愛自己就夠了!

回覆 引用 TOP

女仔問我喜唔喜歡同佢相處、又或者床上面問鍾唔鍾意同做之類既問題、一律係心諗屌、跟住講唔鍾意既話一早走左啦

回覆 引用 TOP

这说明她心里没有你的位置,并不想和你走得过近,可以考虑分开了

回覆 引用 TOP

唯有当普通嘅朋友

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]