• 瀏覽: 10,181
  • 回覆: 134
引用:
原帖由 烈火柔情 於 2020-2-26 04:58 PM 發表

以前仲會去查去告,宜家警方唔查自己,律政又唔提告
點樣上庭? 唔好搞笑啦

你想知差佬有咩"威水史",你search下 休班警,d新聞夠你睇幾日
所以咪叫你法院睇下有無受害人報警,受害人連警察個樣都講不到?在邊到捉到去警局比人強姦位置又不講?比幾多差佬強姦又不講?正過程怎樣又不講?最好笑仆街記者夾埋以上論點不要問。會有許多智障香港人相信!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 烈火柔情 於 2020-2-26 12:55 PM 發表

係啊,失足 腰骨骨折 徵狀係水平撞擊地一樣 警謊明明十一點事發前就入過停車場 但被車cam踢爆又改口話搞錯左 你繼續信啦 唔阻你做愚民 但唔好累街坊 ...
請問車cam 有無影到係警察推佢落街?是你係愚民定係我理智?

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2020-2-26 12:30 AM 發表

有強權冇公理 六千幾俱無名屍 清一式冇可疑
最出名科大周同學 師專陳同學 如果你收到恐嚇,沉默定出聲然後被自殺?
師專陳同學家長已澄清,定係腦部有問題接受不到事實?

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2020-2-26 04:55 PM 發表

個死因研訊俾警方拖住左啦 冇晒下文
周同學個死因由幾位大學醫學學院教援分析出黎既 自己google吧
你真可笑,連法院都不相信!相信google ?你思想最哀過毛凙東同北韓年代

引用:
原帖由 c9_bb 於 2020-2-26 11:49 PM 發表

請問車cam 有無影到係警察推佢落街?是你係愚民定係我理智?
車cam冇影到黑警推佢落街,但證明警謊大話蓋大話  梗係信環境證供 唔通信個大話精咩! 白痴

引用:
原帖由 c9_bb 於 2020-2-26 11:51 PM 發表

師專陳同學家長已澄清,定係腦部有問題接受不到事實?
搵個演員扮家長 打格打到矇過av 獨家受訪於一個冇公信力ge cctvb  呢場戲真好做

引用:
原帖由 c9_bb 於 2020-2-27 12:01 AM 發表

你真可笑,連法院都不相信!相信google ?你思想最哀過毛凙東同北韓年代
法院? 死因報告警謊一直冇公開喎
同831一樣,死都唔肯公開cctv 唔係身有屎係咩? 想說服市民都唔該拎個最有力證據出黎,個個係你呢d 5毛智將咩

人哋風光 自己受罪 社會大學第一課學費也太高 男既把握呢幾年好好反省一下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2020-2-27 12:56 AM 發表

法院? 死因報告警謊一直冇公開喎
同831一樣,死都唔肯公開cctv 唔係身有屎係咩? 想說服市民都唔該拎個最有力證據出黎,個個係你呢d 5毛智將咩
係你手足不啱先,走去太子攪事打人。之後比警察捉扮受害人,又要求播片。黃人市民有什麼資格要地鐵公開播片出街?要播片可以叫你手足報警(你相信有死人、即係你同手足有死亡命單。還不通知死者家屬攪大件事)將政據在法院播比擴大市民睇清政府劣積事 ,黃人講來講去得囗號831死人. 連死亡命單都無你仍然相信存在,可想伱腦袋不知裝什麼!悲哀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2020-2-27 12:50 AM 發表

搵個演員扮家長 打格打到矇過av 獨家受訪於一個冇公信力ge cctvb  呢場戲真好做
如果係戲子陳同學家長不會出來嘈,我真可憐你腦袋出現有問題,快快去檢查腦袋是否缺少東西!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2020-2-27 12:48 AM 發表

車cam冇影到黑警推佢落街,但證明警謊大話蓋大話  梗係信環境證供 唔通信個大話精咩! 白痴
周同學死關警察什麼事,其實你知不知道自己講什麼?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2020-2-26 04:58 PM 發表

以前仲會去查去告,宜家警方唔查自己,律政又唔提告
點樣上庭? 唔好搞笑啦

你想知差佬有咩"威水史",你search下 休班警,d新聞夠你睇幾日
不係不查,根本無這事!只不過係你們利用反政府方式!叫佢口號就真有其事!

引用:
原帖由 c9_bb 於 2020-2-27 12:02 PM 發表

不係不查,根本無這事!只不過係你們利用反政府方式!叫佢口號就真有其事!
831警謊無差別攻擊站內市民,連高層都坦言冇辦法電光火石之間分別示威者定平民
央及池魚不在少數 但竟無1警受罰 你學乜春人講公義講法理?
算啦,講多都係晒氣 你繼續做你既盲人

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2020-2-27 12:12 PM 發表

831警謊無差別攻擊站內市民,連高層都坦言冇辦法電光火石之間分別示威者定平民
央及池魚不在少數 但竟無1警受罰 你學乜春人講公義講法理?
算啦,講多都係晒氣 你繼續做你既盲人 ...
央及池魚!你咁擔心無辜市民比打、就不會支持暴徒入地鉄攪真正無辜市民,片睇到暴徒撹事後換衫扮受害者!扮受害者都不夠薑去報案,根本cctv 影到醜行!所以只可利用網上831死人蓋了罪行!你還相信831死人!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]