• 瀏覽: 6,765
  • 回覆: 110
  • 追帖: 1
我覺得唔喜歡都可以做個朋友,唔需要冷對得咁利害, 我自問都係用心交你呢個朋友,你連一D普通朋友既交談也唔覆,以乎也小家一點!我最初以為你外冷內暖,而家以乎係身心結冰,毫無感情!我本來是好喜歡你,被你這樣對待過真係有點敬而遠之, 我唔會再揾你喇,珍重!

熱賣及精選
我都唔會再揾你喇

回覆 引用 TOP

齊齊重生做人!

👍🏻👍🏻👍🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mblack 於 2020-2-24 11:59 PM 發表

我覺得唔喜歡都可以做個朋友,唔需要冷對得咁利害, 我自問都係用心交你呢個朋友,你連一D普通朋友既交談也唔覆,以乎也小家一點!我最初以為你外冷內暖,而家以乎係身心結冰,毫無感情!我本來是好喜歡你,被你這樣對待過真係有點敬而遠之, 我唔會再揾你喇,珍重! ...
佢唔覆你 只是唔想比你誤會 亦都唔想進一步傷害你
口中說不 身體是最誠實
要忘記 只有找個你更喜歡的人
任何傷心的原因 只因自己唔輸得

點解咁小氣

引用:
原帖由 ricktse 於 2020-2-25 12:19 AM 發表

佢唔覆你 只是唔想比你誤會 亦都唔想進一步傷害你
口中說不 身體是最誠實
要忘記 只有找個你更喜歡的人
任何傷心的原因 只因自己唔輸得
重點

引用:
原帖由 公園雀躍 於 2020-2-25 12:26 AM 發表

點解咁小氣
多次被冷對係會身心無力!

引用:
原帖由 mblack 於 2020-2-24 11:59 PM 發表

我覺得唔喜歡都可以做個朋友,唔需要冷對得咁利害, 我自問都係用心交你呢個朋友,你連一D普通朋友既交談也唔覆,以乎也小家一點!我最初以為你外冷內暖,而家以乎係身心結冰,毫無感情!我本來是好喜歡你,被你這樣對待過真係有點敬而遠之, 我唔會再揾你喇,珍重! ...
佢唔吼你有乜好呻,大家一定要做朋友?全球70億人你同其他人做唔得咩?你都on8+1🤐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。大大魚蛋 於 2020-2-25 12:32 AM 發表

重點
真係唔係輸贏問題,自問唔係好勝嘅人,係感覺不受尊重呵!你哋唔覺得已讀不回嘅感覺係好差咩!

x2     真的很氣餒!

回覆 引用 TOP

引用:

佢系冇家教冇禮貌

吓 你對人好 人地就要理你 咁呢个世界好多人都唔得閒 應付得邊个 唔好玩啦

引用:
原帖由 mblack 於 2020-2-25 12:09 AM 發表

齊齊重生做人!
貢咪要再投胎

咁似講緊我

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]