• 瀏覽: 5,722
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
有人試過皮秒去斑,有效嗎?
keep到幾耐?

引用:
原帖由 hellonew 於 2020-2-24 11:37 PM 發表

有人試過皮秒去斑,有效嗎?
keep到幾耐?
你肤質?
色斑?雀斑?

现在的人抱怨太多,感恩太少;要求太多,给予太少;总是期望被理解,却不能理解别人;总是希望别人多为自己着想,却不懂得换位思考!

回覆 引用 TOP

要睇你係深層定淺層斑
淺層斑打幾次就散
深層斑要打幾次先浮上面
打完記得要搽防曬
唔係又會出返斑

引用:
原帖由 littlewinnie85 於 2020-2-27 05:07 PM 發表

要睇你係深層定淺層斑
淺層斑打幾次就散
深層斑要打幾次先浮上面
打完記得要搽防曬
唔係又會出返斑
有冇邊到打好介紹?見到有好多試做, 但好驚上到去比人sell

引用:
原帖由 SAJKJNLK 於 2020-2-28 07:07 PM 發表

有冇邊到打好介紹?見到有好多試做, 但好驚上到去比人sell
依間幾好 唔點hard sell
https://www.instagram.com/p/B8Yah0-j2CJ/

回覆 引用 TOP

有效,我d曬斑雀斑打左5次,都差唔多無曬,成塊面都白淨左好多,黎緊打第六次,不過注意打完都要搽足夠防曬

回覆 引用 TOP

其實想知係咪冇hifu咁痛

$ 980 立即體驗一次見效去斑療程 - 原廠激光技術顧問主理 實人實證
每次療程以多種激光波段同時處理三種皮膚問題,比傳統激光方法快3-4倍!混合式激光、OPT完美脈衝

有冇人打過?

现在的人抱怨太多,感恩太少;要求太多,给予太少;总是期望被理解,却不能理解别人;总是希望别人多为自己着想,却不懂得换位思考!
引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-3-7 05:23 PM 發表

$ 980 立即體驗一次見效去斑療程 - 原廠激光技術顧問主理 實人實證
每次療程以多種激光波段同時處理三種皮膚問題,比傳統激光方法快3-4倍!混合式激光、OPT完美脈衝

有冇人打過? ...
我$900買3樣嘢,其中包括pico,我之前都打左6次架啦,見咁平馬上衝去做!(之前做$9888/5次)

引用:
原帖由 Miyaaang10 於 2020-3-7 01:48 PM 發表

其實想知係咪冇hifu咁痛
pico吉吉地咋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 門外靚魚蛋 於 2020-3-7 09:33 PM 發表

睇咩機同手勢架,平唔一定好架,所以我做開CP值高既,不過祝福你,加油
因為做活動先有咁平,平時2千幾一次,義大利機Discovery Pico

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]