• 瀏覽: 6,524
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 hellonew 於 2020-2-24 11:37 PM 發表

有人試過皮秒去斑,有效嗎?
keep到幾耐?
你膚質?
色斑?雀斑?

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
$ 980 立即體驗一次見效去斑療程 - 原廠激光技術顧問主理 實人實證
每次療程以多種激光波段同時處理三種皮膚問題,比傳統激光方法快3-4倍!混合式激光、OPT完美脈衝

有冇人打過?

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
引用:
原帖由 Scarlettwong10 於 2020-3-7 08:21 PM 發表

我$900買3樣嘢,其中包括pico,我之前都打左6次架啦,見咁平馬上衝去做!(之前做$9888/5次)
你打左6次。無效? 現又再買? 同一家嗎?
每次打幾個 round?

昨日明明看到 discussion
Oneness @ 980 致力提供有效率、性價比高的-最重要是-效果顯著的療程
現找不回來? 怪異

引用:
原帖由 門外靚魚蛋 於 2020-3-7 11:44 PM 發表

我做緊piQo4,美國嗰部,全球最新,連德國水光槍,都係2千幾
piQo4 過程是怎樣?
那幾個round?

打完斑, 做水光槍 用針打入皮膚?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Scarlettwong10 於 2020-3-8 01:53 PM 發表

無效就唔會繼續打啦,已經好得七七八八,想keep得好d
每次打3個頭,美白,嫩膚,再到定點去斑
同一間,無去過第二間
平時2千幾一次,義大利機Discovery Pico
每次打3個頭,美白,嫩膚,再到定點去斑
冇試做價嗎?
PM thanks

$ 980 立即體驗一次見效去斑療程
每次療程以多種激光波段同時處理三種皮膚問題,比傳統激光方法快3-4倍!
hkoneness.hk

皮秒納秒激光去斑療程效果好 - 萬億分之一秒脈衝減低副作用

皮秒『雞尾酒』去荷爾蒙斑專家 - 去斑《一次見效》《無效退款》
http://ledomes.com/荷爾蒙斑專家/首次無效退款

fm : discussion

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心自我的理想 於 2020-3-9 04:43 PM 發表

都講刷酸祛斑快
刷酸也能祛斑。用微針?

刷酸同時,也能夠祛斑的,不過只能去掉淺層斑。- 知乎
**** 敏感性皮膚請慎重選擇。即使是非敏感性皮膚,也一定選擇在皮膚狀態相對穩定的時候進行。 皮薄(紅血絲、角質層薄) 的你就老老實實養皮,遠離刷酸遠離去角質。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ovalkop 於 2020-3-9 10:52 AM 發表

唔注意防曬仲系會長出嚟嘅,而且皮膚會變薄,很容易曬傷,反正你自己考慮吧
打斑皮膚特干。皮膚特敏感, 更容易曬傷。留色斑。打傷皮膚的。
防晒勤密。補水勤密。需要做養膚。人很累。 要照顧 皮膚這病患者。 醫美從不告你的。***
傘, 眼鏡, 口罩。
而且預早1個月要養好皮膚。及搽厚厚的霜。
食 vit C & E

引用:
原帖由 hrmanager 於 2020-4-26 10:48 AM 發表

而家長期食 C &E了
很高興在此可見到妳。哈哈。
近排好嗎?
有冇計劃去那裡旅遊?

我由反黑5個月..... 現是臉上色斑不勻。 疫情好了, 做抗衰醫美。

引用:
原帖由 hrmanager 於 2020-4-26 10:47 AM 發表

我打頭6次都好地地,點知過年前有一度深色番,而家大撻左tim,激死我, 而家剩番2次, 希望可以整淺d.
我打開美容醫生幫我打, 價錢好貴, 有冇平d吾hard sell, sis介紹下, 醫生打埋2次, 都想搵平少少既美容院打, 但安全嗎! ...
你還有2次, 隔長些再打。然后才去其它。

我也是想尋找性價比的醫美。保養。

lmskincentre.com
hkoneness.hk
ledomes.com
還有其它。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hrmanager 於 2020-4-27 09:03 PM 發表

Hihi, 見到你真好。

我冇反黑, 但有1撻黑左少少, 可能防曬做得吾夠好(放鬆左), 之前醫生開左美白丸我食, 但疫情後我冇上去冇食到, 吾知有冇關係, 最近自己食C 同E維他命, 又好似白d😂, 年前見完醫生, 到而家都冇去, 唸住疫情穩定, 就5月尾見醫生, 做埋最後2次。

順便講埋旅行, 2月初買左機票去台灣, 點知臨出發就封城, 冇得去。之前9月有唸過同朋 ...
講旅行
我今年先去蘇聯。(等旅遊開團) 何月何日? 我都唔知。
也會去台中玩吧。

去年12月被人騙游做唔應該做的事, 打皮秒, 反黑了幾個月。令人氣憤。呢斑真不能隨便打。要時間, 又要 take care 好傷神。 現是膚色不勻後果。當時也不做功課, 太信任那美容院。
做些嫰膚, 亮白, 保濕, 營養皮膚, 較有保障。皮膚質量好D, 斑就唔會多覺掛。
你是在那家打斑?

引用:
原帖由 hrmanager 於 2020-4-28 09:40 AM 發表

皮膚醫生打, 醫生幫我打, 所以, 收費比美容院貴3倍, 太貴, 現在覺得吾值, 日子耐左,1月尾開始冇上去, 小量班走番出來(反黑?),都吾開心, 好似冇成果, 最慘仲咁貴, 打完唸住keep,就搵$1xxx 1次打下, 係有d用, 起碼白左firm左, 班冇左7-8成。 ...
起碼白左firm左, 班冇左7-8成。 ... 嗯。
太貴, 就改做其它的。

台灣醫美都不差。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]